Girls, girls, girls!

Feliz Isabelle Yilmaz og Liv Husby gleder seg til lørdag. Foto: Elisabeth C. Wang

Lørdag 8. mars, på selveste Kvinnedagen, arrangeres det "Girls night out" på Trikkehallen. Ta med gode venninner og godt humør.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.03.2008 kl 08:28

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: De essensielle ingrediensene er definitivt tilstede når dørene åpnes klokken 17.00. Her blir det nemlig tett mellom både make-up, klipping, håroppsetting, smykkeverksted, dansekurs, jentefilm og gavedryss.

En skikkelig kosekveld

– Prosjektet er et samarbeid mellom "Ungdomskontoret" i bydelen og Trikkehallen, forteller miljøterapeut Feliz Isabelle Yilmaz.

Hun håper og tror at arrangementet vil vekke interesse blant unge jenter i bydelen.

– Jeg tror vi har tatt med mye av det som jenter interesserer seg for og synes det er gøy å holde på med. Dette skal være en skikkelig kose-kveld hvor jentene kan prøve litt forskjellige ting og gjerne sette seg ned med litt salat fra buffen vi skal ha her inne, smiler Yilmaz.

Stor oppslutning

Leder for kulturenheten, Liv Husby, var litt overrasket over hvor mange som kom til fjorårets arrangement. Og håper å se like mange blide ansikter i lokalene denne gangen.

– Vi har fått med oss noen studenter fra en make up artistskole som skal lære jentene litt om hvordan sminke kan legges og om hår og hårfrisyrer. I fjor ble dette veldig populært og jeg tror vi er nødt til å innføre et litt annet køsystem i år slik at det blir enklere, sier Husby.

Mot slutten av kvelden står det en skikkelig jente-film på programmet. Og den filmen får jentene selv lov til å velge.

– Vi har tre filmer som jentene kan velge mellom hvor de stemmer på den de har mest lyst til å se. Den blir vist på storskjerm inne i rommet ved siden av, forteller Husby.

Arrangementet er gratis med unntak av maten som vil koste rundt 20 kroner.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse