Gjentar suksessen på Myrerjordet

Astrid Mansrud fikk pris for morsomste rullator, av eldrebyråd Inga Marte Thorkildsen, da Nordre Aker arrangerte rullatorløp for hele byen på Myrerjordet. Til venstre står BU-leder Per H. Christiansen. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Også i år blir det folkefest for de godt voksne på Myrerjordet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.05.2017 kl 14:50

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: I 2016 var Bydel Nordre Aker vertskap for det bydekkende rullator- og stavgangløpet. Arrangementet ble en folkefest, med tilresende fra hele Oslo, og jublende supportere langs sidelinjen fra lokale barnehager. Elever fra Rønningen folkehøgskole var ledsagere, og sto for både musikk- og danseinnslag.

SE ALL RULLATORMOROA FRA 2016 HER!

I år blir arrangementet på Myrer i noe mindre skala, og det er eldre innbyggere i Nordre Aker som inviteres på festen, som holdes 14. juni klokka 11-14.

– Vi arrangerer nå Mylder på Myrer for tredje gang, som er en aktivitetsdag for eldre i Nordre Aker bydel. Det vil være fysiske aktiviteter som bl.a. rullator-/rullestolløp, fotball, stavgang, boccia og ikke minst instruksjon av de nye flotte treningsapparatene på Myrerjordet som skal være tilpasset bl.a. eldre brukere, sier Tone Lie, ergoterapeut i Rehabiliteringsenheten på Myrer.

Dagen åpnes musikalsk av Maridalen trekkspillklubb.

– Vi er også så heldige å få besøk av Bengt Ole Nordstrøm som skal spille gitar og ha allsang med oss. Han fikk Demensprisen for 2016, sier Lie.

Det vil bli enkel bevertning, og mulighet for transport for dem som trenger det.

– Vi håper at det kommer mange eldre beboere i Nordre Aker bydel. For de som har behov for transport er det bare å ringe til Mona på Frivillighetssentralen på Kringsjå (tlf. 22950305). Hun vil koordinere transport med de nye bussene i bydelen, sier Lie.

SE ALL RULLATORMOROA FRA 2016 HER!

LES OGSÅ: Endelig åpnet nye Myrerjordet!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse