Glade gamle gubber

Freddy Hansen (nederst til høyre) og de andre gubbene følger spent med på smakebitene av serien som går hver torsdag.

Latteren satt løst da Freddy Hansen og de andre deltakerne i Gretne gamle gubber møttes for å se klipp fra tv-serien.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Oslo: Grefsen-mannen Freddy Hansen er en av syv godt voksne menn som hver torsdag prøver seg på ungdomslivet i serien Gretne gamle gubber på TVNorge. Men det var slett ingen gretten gjeng som møttes til smugtitt på serien i forrige uke.

– Første gang vi møttes var vi vel ti like pr-kåte og hissige karer, sier Freddy, før han forsikrer at gubbene fant tonen fort og hadde det morsomt mens de spilte inn serien.

Morsomt var det også da klipp fra serien ble vist for deltakerne og pressen på premieredagen. Freddy Hansen og de andre deltakerne vekslet mellom hjertelig latter og flaue blikk på storskjermen. Deltakerne var nemlig gjennom en rekke uvante aktiviteter i løpet av innspillingsperioden.

– Vi visste aldri hva vi skulle gjøre før vi var der. Da vi skulle stille opp i ungdomsklær på en fritidsklubb var vi nok ganske tunge å be, sier Freddy med et smil.

63-åringen ser tilbake på både dansetrim og sumobryting med glede, og han regner med at både eldre og unge kan få mye å glede seg over i løpet av ukene serien sendes.

– Jeg tror en del unge vil bli irritert på oss først og kanskje bli mer enige med oss etter hvert. Serien vil nok kunne gjøre noe med både oss og de unge, sier han.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse