Riksteaterets høstprogram: – Gleder meg veldig!

Teatersjef Ellen Horn og kulturminister Trond Giske presenterte Riksteatrets høstprogram i Nydalen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Onsdag var det storstilt høstlansering for Riksteatret i Nydalen. Øverst på menyen; En musikal med selveste Per Christian Ellefsen, fra Kjelsås.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.06.2008 kl 08:56

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Per Christian Ellefsen fra Kjelsås.

NYDALEN: I musikalen «Little Me» har Ellefsen rollen som samtlige av beilerne til primadonnaen Belle Poitrine spilt av Hilde Louise Asbjørnsen. «Little Me» er blant storsatsingene til teateret, som i år samarbeider med Rogaland Teater.

Ønsket seg rollen

På scenen i Nydalen hadde både teatersjef på Riksteatret, Ellen Horn, og kulturminister Trond Giske funnet seg godt til rette sist uke. Og Horn innrømmet gladelig at hun godt kunne tenkt seg en av hovedrollene i høstens musikal.

– Det er vel ingen hemmelighet at jeg gjerne skulle spilt den rollen selv, spøkte Horn og siktet til rollen som Belle Poitrine.

– Dette stykket er bare tull og moro. Men det kan til gjengjeld bli fryktelig morsomt, sa tidligere leder av Trøndelag Teater og, Cathrine Telle som har regien på stykket, også hun i storhumør.

– Elsker musikal

Riksteatret er det første teateret i Skandinavia som har tatt dette stykket til scenen og Ellefsen la ikke skjul på at han gleder seg til å ta fatt på rollen som storsjarmør.

– Her får jeg brukt hele spekteret, kan du si, og alt med en god porsjon humor. Det blir utvilsomt en del kostymeskift, jeg spiller nemlig alt fra gamle griser i rullestol til nerder og franske revysangere, men det skal gå bra. Det blir utfordrende, men veldig morsomt, sa Ellefsen.

En annen som nok også gleder seg til premièren på «Little Me» er kulturministeren.

– Jeg elsker musikaler, avslørte Giske til det fremmøtte pressekorpset.

Musikalen har skandinavisk premiere 5. september i Sandefjord. Det vil bli mulig å se prøveforestillinger i Nydalen før oppsetningen legger ut på veien.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse