God stemning på "Back to school"

Henrik Dahl, Steven Lustü og Espen Hoff skrev autografer, ble intervjuet på scenen og delte ut premier.

Været var upåklagelig da Storo Storsenter, Trikkehallen og Nordre Aker Budstikke arrangerte "Back to school".

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.08.2006 kl 11:14

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Det ble mange autografer å skrive for Steven Lüstü.

Se bildet større

Trikkehallen stilte med tre lokale band på scenen.

Se bildet større

Cheerleaderne i Viqueens samlet et stort antall publikummere foran scenen.

Se bildet større

Bandet Get the Medics imponerte publikum. Bare synd at det ikke var flere tilhørere.

Storo: - Dette har vært en flott dag, og det er ingen tvil om at dette er en fin måte å snakke med barn og ungdom på. Vi er storfornøyd, og nå må vi bare sette oss ned og se på om vi kan gjenta dette snart, sier konferansier og sjefredaktør i Nordre Aker Budstikke, Ivar Brynildsen i etterkant av arrangementet.

Deler av parkeringsplassen foran Storo Storsenter var satt av til lørdagens arrangement, og butikker, Lyn, Nordre Aker Budstikke, SATS og Trikkehallen hadde alle stands med tilbud og aktiviteter rettet mot barn og unge.

Lokale band

– Dette var utrolig morsomt. De digger oss, ler vokalist Frida fra bandet Get the Medics.

Bandet åpnet lørdagens show på Storo Storsenter, og imponerte med fengende musikk og morsom og trygg sceneopptreden. Bandmedlemmene er enige i at dette var den beste konserten de noen gang har gjort. Sammen med bandene The Other Sound og Sacred, alle fra øvingsstedet Lydisolatet på Trikkehallen, stod de for den musikalske biten på "Back to School"-arrangementet på lørdag.

– Ja, det var gøy å spille, og det var god stemning blant de som var her, men jeg skulle ønske at det var flere folk, forteller Alex fra Sacred.

Gode tilbud

Først så det svært tomt ut på plassen, men etter hvert som arrangementene kom skikkelig i gang, var det mange som nærmet seg scenen og til de ulike bodene.

– Det kommer nok flere folk etter hvert, forteller Silje Kopperstad (21) fra klesbutikken Carlings, mens hun ventet spent på at arrangementet skulle begynne.

Butikkene hadde gode tilbud og var fornøyd med lørdagens salg utenfor senteret. Pølser til fem kroner fra Opus gikk unna som bare det, og Elkjøps X-Box-konkurranse trakk folk.

Trekkplaster

Både breakdancegruppa X-Files Crew og danserne fra Aktivums Compania A trakk mye folk, men opptredenene som trakk flest mennesker var utvilsomt Viqueens cheerleader-oppvisning og Lyn-spillernes signering og premieutdeling. Cheerleaderne, med Guri Aunan fra Gaustad i spissen, imponerte med til tider halsbrekkende kast og løft. Guri ble valgt til årets cheerleader i 2006, og fortalte om en relativt ny sport i Norges-sammenheng. Lyn-spillerne hadde tatt seg tid til å stikke innom Storo mellom trening og kampforberedelser, og møtte mange unge supportere.

– Det er fantastisk morsomt å få være med på sånt som dette. Det er hyggelig å møte så mange barn, og så er maskotten vår Lynus med, forteller Lyn-spiller Henrik Dahl, som stilte opp til signering sammen med Steven Lustü og Espen Hoff.

Steven viste forøvrig en ny side da han på oppfordring og til stor latter fortalte vitser fra scenen. Spillerne delte også ut premiene til Lyns triksekonkurranse og skytekonkurranse. De heldige vinnerne av signerte Lyn-drakter og gavekort fra Storo Storsenter var Bastian (10) og Andreas (10).

– Det var ganske vanskelig, fortalte Bastian, mens de stolt viste frem hver sin store signerte genser.

Godt tiltak– Dette er et kjempebra arrangement, men det er tilfeldig at vi er her i dag. På denne måten får vi se hva ungdommene driver med i bydelen til vanlig, som man ikke så lett får se hvis du ikke er foreldre selv, forteller moren til Sander (4), mens han koser seg med pølse og brus.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse