Grønn messe

På søndag, klokken 11.15 presis, er det grønn messe i Maridalen kirke ved Egil Stray Nordberg og elever fra Maridalen skole.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.04.2008 kl 10:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker: Grunnen til at denne gudstjenesten ikke begynner klokken 11.00 som vanlig, men klokken 11.15 er bussruten som litt før stopper ved kirken.

Gudstjenesten vil i hovedsak fokusere på økt bevissthet rundt klima og forbruk. Etter gudstjenesten bærer det videre til kirkekaffe på Sandemosen stasjon. Tor Øystein Olsen i Maridalens Venner viser vei fra kirken til den gamle Greveveien og videre til Sandemosen stasjon. De som ønsker det kan bli fraktet opp Merrasprengern (bakkene fra Maridalsvannet opp til Sandemosen) med hest og vogn.

Vel fremme på Sandemosen stasjon blir det kirke/stasjonskaffe og ettertanke med innledning fra «Stasjonsmester"n», Tore Haagensen. Det blir også rom for kunstneriske innslag.

På denne dagen oppfordres alle til å bruke bussen, sykkelen eller føttene på vei til kirken og til kirkekaffen. På hjemturen stopper toget på Sandemosen stasjon for alle som skal til Kjelsås og Oslo.

Kilde: Nordberg menighetsblad

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse