Grøt forsvant lynraskt

Tåsen-jentene Katarina Nordeng og Nina Bratsberg forteller at favorittspillerne heter Edu og Espen Hoff.

Lørdag inviterte Lyns maskot Lynus alle medlemmene av Lynus-klubben på grøtfest i Lyns lokaler på Ullevaal Stadion. En suksess!

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Spillerne signerte bilder så blekket sprutet lørdag. (Fra v:) Jonathan Parr, Indridi Sigurdsson, Christian Brink og Stefan Gislason.

Ullevål: Syv spillere, og over 150 barn møtte opp for å spise litt grøt, høre litt om sesongen, og ikke minst få en autograf av spillerne og Lynus.

– Et kanonarrangement, oppsummerer arrangørene. Først fikk alle grøt og saft. med 150 barn og rundt 70 voksne til stede var det mange munner å mette, men alle oppførte seg, og dermed forsvant den ene digre kjelen med grøt etter den andre uten bråk i køen.

Etter grøt og saft var det tid for å teste hjernebarken. Lyn-quiz med 12 spørsmål av typen "kan du ramse opp stadioner der Lyn skal spille borte neste år?" og "Vet du hvor mange medlemmer Lynusklubben har?". Ingen klarte alle spørsmål, men syv hadde ikke mer enn én feil. Her er det mange som kan mye om Lyn! Hele tiden var det storskjerm med rullende scoringer fra årets sesong. Mye Edu, med andre ord, men et høydepunkt var nok likevel Henrik Dahls praktmål mot erkerival Vålerenga.

Neste post på programmet var fiskekonkurranse for de minste, i klassisk bursdag-stil. Nest sist var det lagfoto utendørs der alle Lynusmedlemmene og en del spillere fra a-laget stilte opp med brede smil. Og finalen: Signering av bilder fra heltene til de fremmøtte.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse