- Håper det blir en årlig tradisjon

Juryleder Ivar Christiansen (t.h.) sammen medvinneren av Nydalske Talenter, Camilla Sandhaug Johnsen (13).

Juryleder Ivar Christiansen var overveldet over alle talentene som stilte opp under lørdagens finale i Nydalske Talenter.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.11.2008 kl 14:40

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
NYDALEN: - Det var utrolig morsomt at vi fikk til dette. At det er så mange talenter der ute og spirer hadde jeg ikke trodd, sier Ivar Christiansen, medlem av bydelsutvalget i Nordre Aker og juryformann under Nydalske Talenter.

- Jeg håper dette vil inspirere til en årlig tradisjon.

Se flerebilder fra talentfinalen her

Nysirkus til topps

Det oste av forventninger under lørdagens finale i Nydalske Talenter. Hele 18 unge talenter fikk vise seg frem på scenen i Studentenes Hus i Nydalen, og juryen hadde store vanseligheter med å plukke ut de tre "superfinalistene" som skulle få kjempe om den gjeve priesen på 30.000 kroner.

- Dette har absolutt ikke væt lett. Det var så fantastiske mange talenter her i dag. Juryen måtte stemme seg frem til et flertall, sa juryleder Ivar Christiansen før de plukket ut Eirik (13), Camilla (13) og Kaja (17) til "superfinalen".

Men da superfinalen var over, var de ikke lenger i tvil. Det måtte bli Camilla Sandhaug Johnsen (13).

- Dette var noe helt nytt. Hun kom som sendt fra himmelen. Hun kom jo bokstavelig fra oven, sier Ivar Christiansen, om det unge talentet som gav tilsuerne et show uten sidestykke i såkalt nysirkus, eller "tissue", akrobatikk og dans i gardiner som henger ned fra taket.

Overveldet

Talentvinneren selv så nesten helt lamslått ut da hun mottok sjekken på 30.000 kroner fra Storo storsenter.

- Jeg kan nesten ikke tro det, men det føles veldig bra, sa Camilla til Nordreakerbudstikke.no, rett etter finalen.

- Det ser utrolig vanskelig ut! Har du noen gang falt ned, spurte konferansier Espen "Dansken" fra Klovner i Kamp og Yogafire.

- Ja, en gang, medgav det unge talentet sjenert.

Sterk, smidig og grasiøs

Eieren av Den Norske Ballettskolen er utrolig stolt av eleven sin.

- Det som er så utrolig gøy med Camilla, er at hun virkelig trår til når det gjelder. Hun har en utrolig sceneutstråling som kommer ekstra godt frem når hun er under press, sier Irene Aarset Johansen til Nordreakerbudstikke.no.

- Caille er sterk og smidig, men samtidig gjør hun ting grasiøst. Det gjelder å danse i tissuen. Dette krever en egenskap ikke alle er forunt.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse