Har du lyst til å stå på denne scenen før jul?

Nå har du muligheten - 20. desember inviteres du til å bidra til Nordre Aker Musikk- og kulturutvalgs julekonsert i Grefsen kirke. FOTO: NAMK

– Vi trenger flere lokale lag - ensembler og solister. Meld dere på, oppfordrer Tor Itai Keilen fra Nordre Aker Musikk- og kulturutvalg, til julekonsert i Grefsen kirke.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.12.2015 kl 17:43

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN: 20. desember arrangerer Nordre Aker Musikk og kulturutvalg julekonsert i Grefsen kirke, kl.18:00. Blant annet stiller Garderobefosilene Grefsen/Kjelsås, Disen strings og Grefsen skoles strykeorkester. Nå får du også muligheten til å synge, spille, eller kanskje danse på arrangementet.

Trenger flere

– Vi trenger flere deltagere. Men det er fremdeles mulighet for lokale lag og foreninger å melde seg på som deltakere på konserten. Vi ønsker oss både store og mindre grupperinger, ensembler og solister, i alle aldre og i alle kultursjangere, oppfordrer Keilen.

Han legger til.

– Ta kontakt

– Alt fra kor, korps og orkester til dans og teater. De som kunne tenke seg å vise seg frem eller opptre på denne konserten, ta kontakt med meg, telefon 45000123.

Konserten er gratis, og tradisjonen tro med pepperkaker og gløgg fra klokken 17.30.

Konserten er støttet av bydel Nordre Aker og Oslo Musikkråd.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse