Heia Norge!

Bruno og Carinas t-skjorter gikk unna.

Det var duket for skikkelig fotballfest på Ullevaal, da tusenvis av nordmenn, og ikke fullt så mange brasilianere, hadde møtt opp for å se heltene i aksjon.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.08.2006 kl 13:51

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Mange ville klemme de brasilianske stjernene.

Se bildet større

Didrik Simensen (f.v.), Carl Jørgen Sundet, Karl Frederik Hellberg og Mathias Ebbesen (foran).

Ullevaal: - Heia Norge! jubler fire spente 11-åringer. Didrik Simensen, Carl Jørgen Sundet, Mathias Ebbesen og Karl Frederik Hellberg begynner i 6. klasse på Svendstuen skole på mandag. Tirsdag var kameratgjengen samlet på fotballkamp.

- Det er litt kjipt at Ronaldo og Ronaldinho ikke spiller, sier Mathias, som har Ronaldinho som sitt store fotball-forbilde og heiet på Brasil under VM.

- Jeg spiller fotball på Heming selv. I morgen får vi besøk av noen av de store Lyn-stjernene, forteller han, før de rusher inn på tribunen.

- Fortjener å tape

Utenfor stadion står den brasilianske, norskgifte blindernstudenten Bruno og selger t-skjorter sammen med venninnen Carina.

- Vi selger ganske bra. T-skjortene koster 100-150 kroner og vi har med oss 110 stykker, forteller de.

Bruno tror Norge har bedre sjanser enn sine sør-amerikanske utfordrere.

- Jeg synes Brasil fortjener å tape. De har litt for god selvtillitt og behøver noen nedturer for ikke å være så selvgode, sier han overraskende.

- Hva blir resultatet, da?

- 1-1, tipper jeg.

Og sannelig får han ikke rett!

Kos og klemTil tross for at kampen aldri tok helt av, var det ikke noe å si på stemningen på Ullevaal. Og etter kampen var det stor kamp om klemmer og autografer fra både de norske og de brasilianske stjernene. Og de sør-amerikanske stjernene hadde ingenting i mot koser og klemmer fra de blonde jentene - som var iført grønne og gule tangaer for anledningen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse