Heia Norge!

Heia Norge!

Bruno og Carinas t-skjorter gikk unna.

Det var duket for skikkelig fotballfest på Ullevaal, da tusenvis av nordmenn, og ikke fullt så mange brasilianere, hadde møtt opp for å se heltene i aksjon.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.08.2006 kl 13:51

Se bildet større

Mange ville klemme de brasilianske stjernene.

Se bildet større

Didrik Simensen (f.v.), Carl Jørgen Sundet, Karl Frederik Hellberg og Mathias Ebbesen (foran).

Ullevaal: - Heia Norge! jubler fire spente 11-åringer. Didrik Simensen, Carl Jørgen Sundet, Mathias Ebbesen og Karl Frederik Hellberg begynner i 6. klasse på Svendstuen skole på mandag. Tirsdag var kameratgjengen samlet på fotballkamp.

- Det er litt kjipt at Ronaldo og Ronaldinho ikke spiller, sier Mathias, som har Ronaldinho som sitt store fotball-forbilde og heiet på Brasil under VM.

- Jeg spiller fotball på Heming selv. I morgen får vi besøk av noen av de store Lyn-stjernene, forteller han, før de rusher inn på tribunen.

- Fortjener å tape

Utenfor stadion står den brasilianske, norskgifte blindernstudenten Bruno og selger t-skjorter sammen med venninnen Carina.

- Vi selger ganske bra. T-skjortene koster 100-150 kroner og vi har med oss 110 stykker, forteller de.

Bruno tror Norge har bedre sjanser enn sine sør-amerikanske utfordrere.

- Jeg synes Brasil fortjener å tape. De har litt for god selvtillitt og behøver noen nedturer for ikke å være så selvgode, sier han overraskende.

- Hva blir resultatet, da?

- 1-1, tipper jeg.

Og sannelig får han ikke rett!

Kos og klemTil tross for at kampen aldri tok helt av, var det ikke noe å si på stemningen på Ullevaal. Og etter kampen var det stor kamp om klemmer og autografer fra både de norske og de brasilianske stjernene. Og de sør-amerikanske stjernene hadde ingenting i mot koser og klemmer fra de blonde jentene - som var iført grønne og gule tangaer for anledningen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse