– Helt gull for teaterinteresserte

Nå kan du vinne billetter til Peter Brooks' 'Sizwe Banzi er død' på Riksteatereti Nydalen. Foto: Utlånt

Nå har du sjansen til å vinne billetter til åpningsforestillingen til teaterfestivalen Twist 08.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.10.2008 kl 15:28

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NYDALEN: Nå har du muligheten til å stikke av med billetter til Peter Brooks forestilling 'Sizwe Banzi er død', som åpner teaterfestivalen TWIST 08 i Nydalen fredag 31. oktober.

En av de første gangene– Dette er en av de første gangene, om ikke aller første gang det settes opp en Peter Brooks-forestilling i Norge, sier Helge Wille Rekdal ved Riksteateret.

Stjeler død manns ID

Stykkets handling foregår i townships i Sør-Afrika under apartheidregimet. Sizwe Banzi har ikke papirene han trenger for å jobbe i en storby, og får derfor ideen om å stjele en død mann identitet. Oppsettingen har fått fantastiske kritikker over hele verden.

– Peter Brooks er en av de mest innflytelsesrike teaterregissørene i Storbrittania gjennom 50 år, og den første som har vunnet den internasjonale Ibsen-prisen, sier Rekdal.

Sjelden mulighet

– Det er så sjelden man får muligheten til å se en Peter Brooks forestilling.. Dette er helt gull for teaterinteresserte!

Det eneste du trenger å gjøre for å vinne billetter, er å sende en e-post til redaksjon@nordreakerbudstikke.no hvor du skriver navn, telefonnummer og mailadresse. Vinnerne trekkes onsdag og fredag!

Du kan også registrere deg her for å være med i trekningen

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse