Her skjer det litt av hvert til helgen...

Frysja33 - ved elva. FOTO: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Malerier, grafikk, tegninger, foto, keramikk, glasskunst og smykker, frister Torbjørn Togstad i Lions om helgens kunstmesse ved Frysja.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.11.2016 kl 10:31

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: – Vi i Grefsen Lions gjentar suksessen fra i våres og inviterer til en spennende kunstmesse på Frysja 33 kommende helg, ifølge Torbjørn Togstad i Lions - med formål om å tjene inn penger til den gode sak.

Han frister med malerier, grafikk, tegninger, foto, keramikk, glasskunst og smykker. I også med fotografier fra Morten Løberg og Harald Opheim, med bilder fra nærmiljøet på Grefsen og Kjelsås.

Se bildet større

FOTO: Calina Pandele Yttredal

Calina Pandele Yttredal

– Calina Pandele Yttredal stiller også ut noen av sine flotteste verker. Yttredal utforsket forholdet mellom farge, lys og rom i sine to-og tredimensjonale arbeider. Dette har blitt et spesialområde både i hennes kunst og bøker, forteler Togstad videre.

LES OGSÅ: Stort marked på Nordberg i helgen

Yttredal har også stått for lysutsmykningen på Paleet Karl Johan og ble for dette hedret med Kultur og næringsprisen 2009. Hun har hatt mange utstillinger både her hjemme og i
utlandet.

Julegaver

– Og det blir også mye flott keramikk og flotte litografier. Denne helgen blir det store muligheter til å gjøre julegaveshoppingen ved Frysja, og samtidig støtte Lions arbeide for de vanskeligstilte i bydelen.

Messen er i Frysja33-bygget - starter lørdag fra 11.00 og søndag fra 12.00 til 17.00 begge dager.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse