Høyt henger de

 

Men langt fra alle er sure. I hvert fall ikke 90-åringen Elsa Ruud!

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Solvanglia: - Jeg har jo sett disse ballongene sveve over byen, og kom i skade for å si til sønnen min at "det hadde jammen vært moro å prøve". Før min 90-årsdag ble jeg spurt om hva jeg ønsket meg i gave, men som så mange i min alder har jeg jo alt jeg behøver. At familien min synes jeg trengte en ballongferd var bare moro, smiler Ruud.

Fru Elsa Ruud ble brakt til parkeringsplassen ved Sognsvann hvor hun steg om bord i kurven og til vers sammen med barnebarna Marianne og Kristoffer.

- Det var ikke skummelt i det hele tatt. Vi svevde over Kolonihavene, Ullevål Stadion og videre sydøst og landet ved et sted som heter Ola Narr. Landingen var like behagelig som oppstigingen. Jeg skulle gjerne ha fløyet mer og gjør det gjerne igjen, uttaler den lekne 90-åringen i "Solvanglia Tidende".

Nordre Aker Budstikke vil få gratulere med vel overstått og dessuten råde fru Ruud til kanskje å være litt forsiktig med sine ønsker i fremtiden. Med slik familie og venner er det ikke godt å si hva de kan finne på!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse