ANNONSE
Annonse

Hva er klokka verdt?

Kan du si noe om hva slags urverk dette er, og hva det kan være verdt? Da vil gjerne Korsvoll skolekorps vite det.

Sitter de på en stor skatt, eller bare en artig antikvitet? Korsvoll skolekorps vil gjerne finne ut av det før høstens loppemarked.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KORSVOLL: I forkant av loppemarkedet i april i år, fikk Korsvoll skolekorps god hjelp fra Nordre Aker Budstikkes lesere til å identifisere en bunad som noen generøst hadde levert inn til skolekorpsets loppemarked.

Den viste seg å være en Grafferdrakt fra Gudbrandsdalen.

Urverk

– Vi har nå blant annet fått inn et nydelig urverk til loppemarkedet, men vi vet ikke noe om opphavet, sier Hilde Fjeld i loppekomiteen.

– Kanskje NAB sine lesere kan hjelpe oss med å finne ut hva dette er og kanskje også si noe om hva den er verd? spør hun.

Bildene øverst i saken viser urverket. Vet du noe om hva det kan være, og hva det muligens er verdt, kan du kommentere i bunnen av denne saken, eller på Nordre Aker Budstikkes Facebook-side. Du kan også sende oss en e-post.

Hilde Fjeld og Susanne Grenan i loppekomiteen er klare for ny runde loppis, og auksjon, andre helgen i november. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Auksjon

Korsvoll skolekorps' loppemarked arrangeres lørdag 11. og søndag 12. november. Tradisjon tro blir det auksjon lørdag klokken 13, og da vil også urverket gå under hammeren.

– Vi har også flyttet på flere avdelinger siden sist, blant annet for å vise frem klær og sport på en god måte. Klærne vil også være bedre sortert enn før, dette for at våre kunder bedre skal kunne manøvrere i utvalget. Vi gleder oss! sier Fjeld.

LES OGSÅ: Loppegeneralen på Nordberg ble hedret av kongen i helgen!

Viktig loppemarked

Loppemarkedene er viktige inntektskilder for skolekorpsene. Da Nordre Aker Budstikke ble med inn i den innholdsrike loppekjelleren på Korsvoll skole før vårens loppemarked, spurte vi hvor viktig det er for økonomien til Korsvoll.

– Det er alfa og omega. Uten det hadde det ikke vært grunnlag for å drive, sa Fjeld.

To millioner kroner er korpsets årlige budsjett. Av dette er kommer cirka 1/8 gjennom støtteordninger, resten dekkes av kontingent, egenandeler, parkeringsvakter på Ullevaal stadion, og to årlige loppemarkeder.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse