ANNONSE
Annonse

Hva har de i kofferten?

Betina Granlie Mathiesen og Uros Jeremic benyttet lørdag ettermiddag til å øve på en av skjetsjene. Foto: Alexander Synstad

Kvelder og helger jobbes det hardt på Nydalen videregående skole. 3. mars er det premiere på den femte Nydalenrevyen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.02.2016 kl 17:27

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NYDALEN: Hva har du i kofferten? er tittelen på årets Nydalenrevy. 20 skjetsjer er under produksjon på Nydalen videregående skole. Lørdag ettermiddag møter vi revysjefene Rasmus Skrivervik og Elise Humerfelt, sammen med instruktørene Thor Håkon Ulstad og Kim Erik Strøm.

– Dette blir jo klassisk revy basert på skjetsjer, forteller sjefene.

De vil naturligvis røpe så lite som mulig om forestillingen.

LES OGSÅ: Fagerbergrevyen anmeldt: Jentene skinner sterkest

– Tittelen spiller jo på det folk har med seg i kofferten. For eksempel hva de har med seg når de reiser. Og det blir jo litt koffert-humor. Sånn litt-på-kanten-humor, sier sjefene.

Kontrollert kaos

Å jobbe med å sette opp en revy kan gjerne sammenliknes med å jobbe i et kontrollert kaos. Totalt er nærmere 200 personer involvert i arbeidet med revyen.

– Skullespillerne har øvet masse. Vi har vel ganske bra kontroll. Scenen kommer forøvrig opp i vinterferien, sier Elise Humerfelt.

Revy-sjefene har bra dager under forberedelsene til årets Nydalen-revy. Fra venstre: Elise Humerfelt og Rasmus Skrivervik, og instruktørene Thor Håkon Ulstad og Kim Erik Strøm. En av de andre sjefene, Herman Hjelkrem var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Alexander Synstad

LES OGSÅ: To skolekulturer ble én på Blindern på grunn av revyen

Det har ikke alltid vært rosenrødt å sette opp revy på Nydalen videregående skole.

En av fjorårets revysjefer, Helle Johnsgård Jensen, fortalte i til Nordre Aker Budstikke at det var flaut å være med Nydalen-revyen de første årene. Den første revyen ble regelrett slaktet av anmelderne.

Får fotfeste

Nå går det bedre. Revy-tradisjonen er i ferd med å få et godt fotfeste. Fjorårets revy fikk en god anmeldelse. Les anmeldelsen og se video og bilder fra Nydalenrevyen 2015, her!

– Dette blir det femte året med revy. Vi føler at revysjelen er i ferd med å sette seg på skolen. Samholdet blir veldig sterkt nå du jobber med revy. Det knytter hele skolen sammen, sier sjefene.

LES OGSÅ: Nydalen vgs. Byens mest populære skole i 2015

Og de skryter av skolens ledelse.

– Skolen er veldig hjelpsomme og legger godt til rette for at vi kan jobbe med revyen. Det er ganske kult når rektor og lærere går med revygensere.

LES MER OM SKOLEREVY I NORDRE AKER BUDSTIKKE!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse