If you play with us, you get burned!

– Ingen av oss har fått dytta penger fra foreldrene inn i bussen, vi har fikset alt sjøl. Men det er bare sykt verdt det da! sier russejentene om Pulp Fiction-bussen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.05.2017 kl 12:06

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KORSVOLL: – Bli med inn i loungen, inviterer russejentene fra Pulp Fiction-bussen.

25 jenter

25 jenter gikk sammen om russebuss – allerede i 2. klasse på videregående. Fra skolene Nydalen, Foss, Elvebakken og Bjerke.

25 jenter som har stått på og jobbet i mange måneder. Ikke bare på dugnad for å få ferdig bussen, men også med strøjobber underveis.

– Vi har solgt noen doruller, for å si det sånn, ler jentene, der innerst inne i Pulp Fiction, i loungen.

Se bildet større

FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– Ingen av oss har fått dytta penger fra foreldrene inn i bussen, vi har fikset alt sjøl. Men det er bare sykt verdt det da! Vi lever i en boble om dagen, det aller beste er når alle jentene er samlet i bussen og ruller. Midt på natta når hele byen sover. Vi har det så veldig moro! sier russejentene om Pulp Fiction-bussen.

Se bildet større

FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Jentene har ikke lyst til å si noe om hvor mye bussen har kostet i rene kroner, men noe har det blitt.

– Men likevel, vi ligger vel kanskje midt på treet i forhold til andre russebusser i byen. Nå håper vi jo på å få solgt bussen videre så fort som mulig, forteller jentene.

FIKK DU MED DEG? Russegutta som kjører Tesla

Lite drama

Men først skal det bli mye mer moro.

– Vi er en stor vennegjeng på bussen, og som har det kjempefint sammen. Mange jenter, men lite drama her da!

De forteller om helgens tur, til Stavanger. En knalltur, bussen gikk som en kule, nydelig vær og selvfølgelig masse moro.

Se bildet større

Stæsj må til og på, russ eller ikke. FOTO: PRIVAT

Mandag var hviledag, ingen rulling. Men nå er det på tide igjen, når Nordre Aker Budstikke er innom tirsdag kveld. Som gutta Nordre Aker Budstikke møtte i forrige uke, så er alltid en av jentene ombord edru. Så noen følger med på at alt er innafor.

– Det er en del bråk og spetakkel rundt omkring. Særlig gutta skal tøffe seg så veldig. Beefing og sånn (les: slåssing). Litt sånn øst-vest-greie. Blir det bråk, så er det som regel vestrussen mot østrussen. Men jentene holder jo ikke på sånn!

Latter.

– Men vi tar med noen gutter på rulletur innimellom da. Men altså herregud - her er det 18-årsgrense!

Mer latter.

LES OGSÅ: Her er bussen til sjefen for 20.000 russ i Oslo og Akershus

Klare meninger og regler

De har klare meninger, russejentene på Pulp Fiction-bussen. For eksempel, ikke hva som helst av musikk som dundrer ut av det store anlegget på bussen.

– Nei, vi vil ikke identifisere oss med hva som helst! Så her spilles heller ikke hva som helst! I tillegg har vi alle skrevet kontrakt med hverandre, for eksempel er det nulltoleranse å med dop i bussen, eller ta med andre i bussen som har det med seg. Da er det rett ut!

Se bildet større

FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Ikke er det lov å ha med glassflasker på bussen heller, så øl og vin helles over på plastflasker(!).

Men hva er konseptet for bussen? Pulp Fiction, en kul film, men en ganske rå film. Og en film som kom på kino lenge før noen av disse jentene engang var født.

– Dekknavnet vårt var Ekstasen. Med mye lilla og rosa. Så ville vi legge om stilen litt, og bli røffere. Vi liker jo også Pulp Fiction-filmen!

Bør det nevnes at det på bussens hjemmeside står følgende:

– If you play with us, you get burned!

Dette er jentene fra bussen Pulp Fiction:
Ane Barstad, Astrid Stenvold, Bertine Brubakk, Brita Halderaker, Caroline Fredriksen, Dina Slotten, Elida Brekke, Hedda Møller, Henryette Aaby-Setten, Ida Pedersen, Iselin Furset, Jenny Terjesen, Julie Schia, Kaja Henie, Kaja Liljeblad, Mari Elstrøm, Maria Austad, Marthe Keirung, Maya Wettre, Sara Briel, Sara Ingebretsen, Sigrid Skjeflo, Stella Hårstad, Therese Fredriksen og Vilde Næss.

Bussen har rulla som:

  • 2009 - The Game
  • 2010 - Incredibad
  • 2011 - Consumerism
  • 2012 - Orientekspressen (årets Nadderudbuss)
  • 2013 - Lolbuzz
  • 2014 - Disconnect
  • 2015 - The Flying Dutchman
  • 2016 - The Blueprint
  • 2017 - Pulp Fiction

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse