Vinn VIP-billetter til Let it Rock! - Ikke et sete vil være tørt

Frode Alnæs, kjent som gitarist i Dance With A Stranger, gleder seg.

Frode Alnæs, kjent som gitarist i Dance With A Stranger, er musikalsk ansvarlig for Riksteaterets nye forestilling Let it Rock. - Dette er musikk og moro! En herlig forestilling. Ikke et sete vil være tørt, forsikrer han.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.08.2009 kl 13:17

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Heikki Lassoa fra Askim som "Elvis". Foto: Grace Brynn

NYDALEN: - Vi starter med bluesen og jobber oss fram til i dag. Jeg er stolt av dette! I tillegg til flott musikk, sper vi på med historier og anekdoter. Det eneste problemet har vært å velge, sier Alnæs til Nordreakerbudstikke.no under lanseringen av Riksteaterets høstprogram.

- Det er jo en enorm mengde rockeskatter å ta av. Vi legger fokus på 50-tallet, da musikkformen ble skapt. En ære å være med på dette. Bare flott musikk, det kan aldri bli kjedelig!

Vinn VIP-billetter med middag på Bølgen og Moi her

Likner litt?

Heikki Lassoa fra Askim er dagens Elvis.

- Jeg prøver å likne ham. Jeg likner litt, syns du ikke? Jeg barberte meg til jeg blødde for å få sånt kinnskjegg alt som 7-åring. Jeg har brukt mye penger på draktene, selv om jeg ikke bruker dem til daglig. Men frisyra og kinnskjegget har jeg hver dag, Jeg får ikke gå i fred på gata, mange vil ta på meg og sånn. Jeg får mye oppmerksomhet. Koselig det, men litt slitsomt også noen ganger, sier Heikki.

Ha brylkremen klar

"Let it Rock" er altså et musikalsk streiftog i rockens historie fra 50,-

60- og 70.tallet. Her kan du mimre alt du vil!

Rockemusikken definerte en hel generasjon, dette er ekte rock 'n' roll-magi! Det er bare å kline sveisen full av bryl og digge med. Dette er musikken som har forarget og inspirert mennesker over hele verden.

Frode Alnæs og Paal Flaata synger, Kim Fairchild og Linda Tørklep danser, det drivende gode bandet El Cuero fyller rommet med decibel!

Vinn VIP-billetter med middag på Bølgen og Moi her

Forestillingen er produsert i samarbeid med Rikskonsertene, manus i samarbeid med musikerne. El Cuero består for øvrig av Øyvind Blomstrøm, Brynjar og Håvard Takle Ohr og Tommy Reite.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse