- Ikke noe juggel her!

10-års jubileum for julemarkedet på Skjerven gård - plass til flere utstillere

 

På Skjerven gård i Maridalen er juleforberedelsene allerede godt igang, ikke minst med tanke på julemarkedets 10-årsjubileumet, i desember.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.01.2015 kl 01:30

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

MARIDALEN: Det bakes lefser i den koselige stua fra 1600-tallet, på Skjerven Gård. Det går fort frem mot jul, og mye  skal på plass til det store julemarkedet i desember. Også markedsbodene.

Plass til flere utstillere

- Vi har en del faste, noen har faktisk vært her, vist frem og solgt, helt siden starten for 10 år siden. Veldig hyggelig det da! Men vi har plass til noen flere til årets julemarked 13. og 14. desember. Bare å ta kontakt, oppfordrer Tori Bakke på gården.

Les også: Landbruksministeren inn på tunet

Julemarkedene på Skjerven er populære, og mange tar turen dit markedshelgen i desember. Men det er ikke hva som helst som kan vises frem og selges på det tradisjonsrike julemarkedet.

Ikke juggel

- Nei, vi er nok kresne på hva vi ønsker på dette markedet. Tradisjonsrike håndverksprodukter og hjemmelaget er et stort pluss. Ikke noe juggel her. Dette skal være et julemarked hvor det også går an å lene seg tilbake og nyte førjulstemningen, legger Tori til.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse