Ingen première-nerver i sikte

Sofie Overrein, Rebecca Weng og Henrik Skovli utenfor teateret.

4. september det er première på forestillingen "The Sound of Music" på Edderkoppen Teater. Da inntar Rebecca Weng (13), Sofie Overrein (13) og Henrik Skovli (13) scenen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.07.2008 kl 15:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
- Det er utrolig morsomt og spennende, men klart det er mye jobb, sier Sofie og titter bort på sine medskuespillere.

Det er etterlengtet pause ved sceneinngangen på Edderkoppen Teater. Sofie har tatt seg et eple og Henrik er kommet godt igang med et kryssord. Da Ullern Avis Akersposten snakket med Rebecca sist gledet hun seg til de kommende prøvene. Og den unge skuespilleren synes fortsatt det er stor stas å være en del av familien Von Trapp.

- Det har virkelig levd opp til forventningene, og jeg har det veldig fint her. Men det har vært mye jobb de siste ukene, smiler hun.

Trekløveret innrømmer raskt at sist uke hvor de øvde fra 10.00 til 17.00 var slitsom. Men på spørsmål om de egentlig heller kunne tenkt seg å ligge på stranden kommet svaret kontant.

- Nei, absolutt ikke! Det er så gøy å være en del av dette og få lov til å være med på en musikal. Den sjansen er man nødt til å sette pris på, sier Henrik.

Unik kjærlighetshistorie

The Sound of Music er basert på en sann historie som utspiller seg før og under den andre verdenskrig i Salzburg, Østerrike. Den yndige nonnelærlingen Maria blir sendt fra nonneklosteret til enkemann og kaptein Georg von Trapp, for å ta seg av hans syv barn. Hun får snart stor innvirkning på barna og den elegante kapteinen. En unik og tidløs kjærlighetshistorie utspiller seg.

- Vi har vært en del sammen med Maria, eller Maria Arredondo som spiller en av hovedrollene. Bjørn (Skagestad) har vi også sett, men ikke så mye. De kommer nok snart i hvert fall, sier Rebecca.

- Og hvordan er det egentlig med première-nervene?

- Vi gleder oss aller mest, avslutter Sofie.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse