Inviterer til dugnad

Inviterer  til dugnad

Et bygdetun på Øvre Kirkeby, ved ruinene etter Margaretakirken i Maridalen, som hele bydelen kan være stolte av tar form. Fra dugnadsarbeid forrige helg.

Maridalen: Gjennom tidene har folk fra mange landsdeler kommet til å sette sitt særpreg på matkulturen i Maridalen. Styret i Maridalen Bygdetun er al...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.05.2006 kl 09:46

Maridalen: Gjennom tidene har folk fra mange landsdeler kommet til å sette sitt særpreg på matkulturen i Maridalen. Styret i Maridalen Bygdetun er allerede i gang med planlegging og utarbeidelse av neste års Bygdekalender. Temaet i 2007 vil omhandle mattradisjoner med bilderelatert stoff fra vårt distrikt. - Dersom du har gamle oppskrifter, billedmateriale eller annet som kan være av interesse for bruk i 2007-kalenderen vil vi sette stor pris på om du lar oss låne dette for kopiering. Let i gamle gjemmer og del litt av "gamle dager". Alle personer på gamle bilder og de som har skrevet oppskrifter eller notater vil selvsagt bli nevnt i kalenderen dersom materialet blir brukt. Bedrifter og personer som ønsker å sponse neste års kalender vil også selvfølgelig bli synliggjort i kalenderen, sier Gerd Enger Jacobsen fra styret Maridalen Bygdetun. Se maridalenbygdetun.no for mer informasjon.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!