Inviterer til dugnad

Et bygdetun på Øvre Kirkeby, ved ruinene etter Margaretakirken i Maridalen, som hele bydelen kan være stolte av tar form. Fra dugnadsarbeid forrige helg.

Maridalen: Gjennom tidene har folk fra mange landsdeler kommet til å sette sitt særpreg på matkulturen i Maridalen. Styret i Maridalen Bygdetun er al...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.05.2006 kl 09:46

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Maridalen: Gjennom tidene har folk fra mange landsdeler kommet til å sette sitt særpreg på matkulturen i Maridalen. Styret i Maridalen Bygdetun er allerede i gang med planlegging og utarbeidelse av neste års Bygdekalender. Temaet i 2007 vil omhandle mattradisjoner med bilderelatert stoff fra vårt distrikt. - Dersom du har gamle oppskrifter, billedmateriale eller annet som kan være av interesse for bruk i 2007-kalenderen vil vi sette stor pris på om du lar oss låne dette for kopiering. Let i gamle gjemmer og del litt av "gamle dager". Alle personer på gamle bilder og de som har skrevet oppskrifter eller notater vil selvsagt bli nevnt i kalenderen dersom materialet blir brukt. Bedrifter og personer som ønsker å sponse neste års kalender vil også selvfølgelig bli synliggjort i kalenderen, sier Gerd Enger Jacobsen fra styret Maridalen Bygdetun. Se maridalenbygdetun.no for mer informasjon.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse