Inviterer til fest!

Sogn Aktivitetshus er 10 år. – Det må feires, sier miljøterapeut Grete Engebretsen (til venstre) og ass. enhetsleder Merethe Frantsen. Foto: Kristin Tufte Haga

Sogn Aktivitetshus er 10 år. – Nå blir det fest, forteller Merethe Frantsen og Grete Engebretsen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.10.2007 kl 09:40

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
SOGN: Sogn Aktivitetshus i Langmyrgrenda 1 er et dagtilbud til mennesker med funksjonshemminger, med fokus på arbeid og aktivitet.

- Nå har Aktivitetshuset vært oppe og gått i 10 år, og det må feires, forteller ass. enhetsleder Merethe Frantsen og miljøterapeut Grete Engebretsen.

Festmiddag og høstutstilling

Og neste onsdag blir det festmiddag med underholdning, i tillegg til offisiell åpning av Aktivitetshusets høstutstilling.

- Det er plass til mange her, men mange har også allerede meldt seg på. Aktivitetshuset har tilbud til rundt 30 brukere, og med følge fylles det opp med folk til festen. Men vi satser på stinn brakke, ler de to damene, som forteller at motto for Aktivitetshuset er "Vi ser muligheter".

Egen butikk og kafé

Bydelens aktivitetshus har forskjellige avdelinger; sans- og samlingsgruppen, aktivitetsavdelingen, servicegruppa, kaféen, grønn gruppe og vedgruppa. Sistnevnte holder til i egen "avdelingshytte" i Maridalen.

- Håndarbeidsproduktene som brukerne lager ved dagsenteret, blir solgt i husets egen butikk. Butikken er åpen for publikum alle dager fra kl. 9.00-15.00, og åpen under julemarkedene i desember – med egen julekafé. Vi håper det kommer mange på julebesøk i år også, oppfordrer Frantsen og Engebretsen, som forteller at det i høst også har åpnet et dagsenter i Vinkelveien.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse