Inviterer til stemningsfull julegrantenning på Kringsjå

Studentforeningen Oslo Medisinske Pikekor synger under julegrantenningen. Her fra ifjor. FOTO: UNNI IRMELIN KVAM/SIO

Tradisjonen tro tennes julegranen i Kringsjå studentby 1. desember. Både studenter og naboer er invitert.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.11.2017 kl 08:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KRINGSJÅ: Det startet i 2015, og i år inviterer Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) til en koselig, utendørs førjulsstund for tredje gang.

– Vi inviterer både studenter og naboer, og håper flest mulig kommer. Det er tredje gang vi har julegrantenning på Kringsjå og vi vet at både studenter og naboer setter pris på dette, sier Gabrielle Legrand Gjerdset, styreleder i SiO.

Se bildet større

Gabrielle Legrand Gjerdset. FOTO: UNNI IRMELIN KVAM/SIO

450 i fjor

I fjor møtte rundt 450 personer opp til julegrantenningen. Og det er populært med utendørsarrangementer på Kringsjå. I høst deltok 1600 mennesker på utekino.

Gjerdset oppfordrer alle som vil oppleve julestemning til å møte opp for gløgg, pepperkaker og stemningsfull korsang fra studentforeningen Oslo Medisinske Pikekor (OMP). Barn fra SiOs barnehager på Kringsjå skal også fremføre julesanger under arrangementet.

Se bildet større

Stemningsfullt. Her fra 2016. FOTO: UNNI IRMELIN KVAM/SIO

– Vi jobber med å gjøre Kringsjå til en levende studentby med sosiale utendørsaktiviteter gjennom hele året. Julegrantenningen er også en anledning til å bli bedre kjent, sier Gjerdset.

Oslos grønneste studenthybler

På Kringsjå er det første av to nye studenthus i miljøvennlig massivtre nettopp ferdig og klart til innflytting senere i desember. Visningsleiligheten er åpen og pyntet til jul for anledningen.

SE OGSÅ: Bli med inn i Oslos grønneste studentboliger

– Visningsleiligheten er julepyntet og åpen, så vi håper også at alle som vil se hvordan vi bygger studentboliger i massivtreprosjektet, benytter sjansen til å se visningsleiligheten fra innsiden, sier Gabrielle L. Gjerdset.

Se bildet større

Du kan få gløgg og pepperkaker på Kringsjå 1. desember. FOTO: UNNI IRMELIN KVAM/SIO

Fakta:

  • Arrangementet varer fra kl 16 til 16.45 på torget nedenfor Kiwi-butikken på Kringsjå studentby. Følg skilting fra Kringsjå T-banestopp eller parkeringen ved butikken.
  • 26 utdanningsinstitusjoner i Oslo og Akershus er tilknyttet SiO, som tilbyr velferdstjenester til 67.000 studenter.
  • SiO har 22 studentbyer og -hus med totalt 8500 studentboliger i Oslo og Akershus.
  • Kringsjå studentby er SiOs største og mest internasjonale studentby med 2602 studentboliger og studenter fra mer enn hundre forskjellige land.
  • I årene som kommer vil SiO rehabilitere og bygge flere studentboliger på Kringsjå Studentby. Uteområdene skal også utvikles for å legge til rette for å møtes utendørs året rundt. Målet er å skape en levende studentby for alle som bor der.

Se bildet større

Stemningsfylt på Kringsjå Studentby under julegrantenninga i 2016. FOTO: UNNI IRMELIN KVAM/SIO

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse