Pia Tjelta: – Jenter er finest når de slapper av

Pia Tjelta bor på Tåsen og har lansert kleskolleksjon på Torshov. FOTO: JANINA LAURITSEN

– Kjolene er perfekte i et hagebryllup med bare føtter og blomsterkrans i håret. Jeg håper de sender meg bilder, sier Pia Tjelta, som er aktuell med ny kolleksjon.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.03.2018 kl 14:22

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

TORSHOV/TÅSEN: Pia Tjelta, som bor på Tåsen, er for tiden å se i den populære TVNorge-serien Neste Sommer. Men skuespilleren har flere jern i ilden.

Onsdag 7. mars besøkte hun klesbutikken Mary Indiana i Vogts gate på Torshov.

Butikken bød på frokost mens Tjelta viste frem kolleksjonen sin.

– Det finnes mange merker, men Pia har laget noe annerledes og det ønsket vi å være med på. Hvis man skal lage en kolleksjon som skal kunne tre inn i markedet og leve, må man knekke koden på noe som ingen andre har. Samtidig bør det være kommersielt og ha en god passform. Det har Pia klart! sier daglig leder, Trine Solheim Johansen.

Kolleksjonen til Tjelta finnes i utvalgte butikker i Norge, og Mary Indiana er glade for å kunne være ambassadører for merket, påpeker hun videre.

– Vi ønsker så langt det går å ha norske merker i butikken – så lenge de er kommersielle, har noe ved seg og er flinke på passform.

Butikken har blant annet disse norske merkene; Arnie Says, Line of Oslo, Miss Mathiesen, Cala & Jade og Petit Perles. Det går også mye i Dansk Design.

– Jenter er finest når de slapper av

Kolleksjonen til Tjelta har bluser og kjoler med feminine detaljer og snitt.

– Kolleksjonen er laget med en tanke om at jenter er finest når de slapper av. Klærne er i mykt stoff, med detaljer i organza-silke. Noe er også i viskose. Det føles som å gå rundt i pysj selv om du er stivpynta, sier Pia Tjelta.

– Snittene fremhever det du vil fremheve, og skjuler det du kanskje vil skjule, sånn at man blir enda finere.

To kunder var innom butikken og kjøpte kjoler, men ikke til hvilken som helst anledning. De skal nemlig gifte seg i de hvite kjolene til Tjelta.

– Jeg ble ekstremt rørt. Jeg syns det er skikkelig stas at de vil bruke kjolene på sin spesielle dag. Det hadde jeg ikke sett for meg. Men de er jo perfekte i et hagebryllup med bare føtter og blomsterkrans i håret. Jeg håper de sender meg bilder!

Les mer om Mary Indiana

Mary Indiana har vært på Torshov siden 2015. Etter mange år med reising i jobben, både i inn- og utland, ønsket Solheim Johansen å arbeide lokalt.

Les mer om butikken, og hvorfor navnet Mary Indiana er et svært personlig navn for Trine Solheim Johansen, i Sagene Avis!

LES OGSÅ: En annen Nordre Aker-kvinne, Lisa Maria Hareide fra Grefsen, har også åpnet butikk i bydel Sagene. Gjenbruksbutikken Happikidz!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse