ANNONSE
Annonse

Kjenner du et godt medmenneske - en som bør hedres?

Hvem er Årets medmenneske i Nordre Aker? Nominert kandidater til post@nab.no. Vinneren får gi bort 10.000 kroner i sitt navn. ILLUSTRASJON

Har du tips til saken? Send tips!

Vi skal kåre Årets ildsjel, eller medmenneske, i 2016, og trenger din hjelp til å nominere kandidater. Vinneren får dele ut 10.000 kroner til et godt formål i lokalmiljøet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.11.2016 kl 11:15

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NORDRE AKER: Nordre Aker Budstikke, i samarbeid med turneen Vår Jul og Storo Storsenter, ønsker å hedre en person i lokalsamfunnet som har gitt av seg selv, og utmerket seg som en ildsjel og et godt medmenneske det siste året.

Årets medmenneske

– I år vil Årets Navn i stedet bli Årets ildjsel, kåret av Nordre Aker Budstikkes lesere. Sammen med Vår Jul og Storo Storsenter ber vi leserne nominere personer som virkelig fortjener en oppmerksomhet for å være et godt medmenneske og å gjøre en forskjell lokalt, forteller redaktør i Nordre Aker Budstikke, Karl Andreas Kjelstrup.

De nominerte vil så kunne stemmes på gjennom Nordre Aker Budstikke.

Og nå trenger vi din hjelp. Nominer kandater ved å sende en e-post til post@nab.no. Fristen for å nominere er 15. november.

Fortell i e-posten kort om hvorfor denne kandidaten fortjener å hedres ekstra.

Og hva er en ildsjel og et godt medmenneske? En som har gitt av seg selv, gjort hverdagen bedre for en eller flere andre, eller som på annet vis har bidratt til å spre glede og positivitet. Den du nominerer må naturlig nok ha tilknytning til Nordre Aker.

Konsert og 10.000 kroner

Martin Halla, Maria Arredondo og Torstein Sødal opptrer på julekonserten og hyller Årets medmenneske. Foto: KULTURMEGLERNE

– 29. november er det stor julekonsert i Grefsen kirke, med Martin Halla, Maria Arredondo og Torstein Sødal. Da vil vinneren bli trukket frem under konserten for sine gode gjerninger med å hjelpe og å se andre, sier Kjelstrup.

Men det stopper ikke der. Storo Storsenter, ved senterdirektør Unni Merethe Aasgaard, vil dele ut en sjekk på hele 10.000 kroner til Årets medmenneske i Nordre Aker. Pengene får vinneren gi videre til et lokalt, godt formål.

Artister og lokalt barnekor

– Vinneren får selvsagt også billetter til konserten. I tillegg til Martin, Torstein og jeg, skal også det lokale barnekoret Ludo bidra til konserten, sier Maria Arredondo.

Artisten fortsetter:

– Julen handler om å gi av seg selv og å se andre. Under julekonserten vår den 29.november i Grefsen kirke vil vi fokusere på dette, og som nevnt trekke frem den i Nordre Aker som har blitt stemt frem som Årets medmenneske, sier Arredondo.

Nominer den du mener fortjener heder som Årets medmenneske 2016 i Nordre Aker, ved å sende en e-post til post@nab.no innen 15. november.

LES OGSÅ: Hardt prøvede Lyn-supportere i Bastionen ble kåret til ÅRETS NAVN i 2015

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse