Klar-ferdig-mekk!

Til tross for regn var det stort oppmøte under Nordberg Grand Prix 2004. Foto: Lise Valbø Rønningen

Hopp i kjeledressen og finn frem hammer, sag og malingsspann. Årets Nordberg Grand Prix er rett rundt hjørnet.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Nordberg: Det telles ned til det syvende Nordberg Grand Prix (NGP) i rekken og har du planer om å være med, bør du sette igang med mekkinga allerede nå. Nordberg Grand Prix er byens største og mest spektakulære olabilløp og her bør du definitivt være.

NGP ble for første gang arrangert i 2001 og siden den gang har hundrevis av hjemmesnekra biler rullet nedover fra Langmyrgrenda til stor forlystelse for tilskuere og deltakere.

I fjor var nesten 70 biler påmeldt og tilskuerne sto tett langs hele løypa. Arrangementskomiteens langsiktige mål innen 2010 er å ha minst 100 biler til start, minst en representant fra kongehuset til stede og å komme i Guinness Rekordbok. Og med den entusiasmen og interessen som til nå har vist seg, er gjengen på god vei mot målet.

Årets løp går av stabelen søndag 13. mai klokken 13.00 og arrangørene oppfordrer alle barn og de tøffeste foreldrene til å melde seg på. Du kan bruke samme bil som i fjor, bygge en ny eller gjøre noen småjusteringer på den gamle. Kun fantasien setter begrensninger.

Her blir det småbiler i alle farger og fasonger- og kanskje er det nettopp du som stikker av med seieren i år. Det er tre startklasser: "Full fart" for de fartsgale, "Halv fart" for de yngste og "Old boys" for de eldste.

Komiteen lover i år, som tidligere, profesjonell lyd, engasjert speaker og servering. Og selvfølgelig premier til alle.

For påmelding og mer informasjon se: www.nordberggrandprix.com.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse