– Kom og bli med på festen!

Trine Alderin er prosjektleder for 100-årsfesten på Damplassen 26. august. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Ullevål Hageby fyller 100 år. Lørdag 26. august blir det stor feiring, med underholdning, god mat, og dans helt til midnatt!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.08.2017 kl 12:21

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

ULLEVÅL: – Vi i festkomiteen vil gjerne ha mange gjester, og spesielt at de som kommer innfinner seg når festen faktisk begynner klokken 17.00! oppfordrer festkomite-leder Trine Alderin.

Mye god mat

Ullevål Hagebys 100-årsjubileum skal feires på Damplassen med en skikkelig gatefest. Allerede klokken 16 vil Ullevål skoles musikkorps spille i gatene og samle folk til fest.

På Damplass dekkes langbord til 800 personer, og de lokale butikkene og kafeene Bicks, Kolibri Kolonial, Åpent Bakeri og pizzeriaen Lofthus Samvirkelag kan friste med deilige
retter og drikke til en hyggelig pris, lover Alderin.

I tillegg vil det komme en Foodtruck som selger taco. De øvrige butikkene på Damplassen, og Seniorsenteret, holder også åpent.

Sceneshow og dans

Fra scenen på plassen blir det musikk og underholdning, og den offisielle åpningen foretas klokken 17 av varaordfører Kamzy Gunaratnam. Deretter følger lek og moro for store og små.

Klokken 19 starter et stort sceneshow, «Hagebyen gjennom 100 år», med lokale artister under ledelse av Ingvild Bryn og Kai Sibbern. Ryktene sier at både Harald Eia og Espen Eckbo er blant aktørene på scenen.

Fra klokken 21 blir det DJ med variert musikk og dans frem til midnatt.

Men altså:

– Alle må være på plass til klokken 17. Velkommen! hilser festkomiteen.

Ler mer om feiringen i denne saken fra tidligere i sommer.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse