Kom på "Back to school"!

FC Lyn oslo og Steven Lüstu.

Rock, breakdance, Lyn, cheerleaders og dans. Lørdag sørger Nordre Aker Budstikke, Storo Storsenter og Trikkehallen for at skolestarten blir litt mykere.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.08.2006 kl 10:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

The Other Sound.

Se bildet større

Sacred med vokalist Robert James Gray i spissen.

Storo: Nordre Aker bydel er full av unge, kreative krefter. Lørdag kan du oppleve en rekke av dem på Storo, når arrangementet "Back to school" sparkes i gang.

Tilbud

- Vi håper bydelens unge kjenner sin besøkelsestid. Dette blir knallbra, sier sjefredaktør i Nordre Aker Budstikke og lørdagens konferansier, Ivar Brynildsen.

Scenen rigges på parkeringsplassen utenfor Storo Storsenter. Rundt scenen vil flere av senterets butikker ha salgsboder rettet spesielt mot unge i alderen 13 til 21 år.

- Storo Storsenter er opptatt av lokalmiljøet og vil være en positiv bidragsyter. Det er viktig å vise frem det store tilbudet som er rettet mot ungdom i bydelen. Vi håper at kundene tar turen til Storo førstkommende lørdag, her blir det noe for enhver smak. I tillegg blir det gode tilbud rettet mot ungdom fra en rekke butikker, sier Susan Haglund, markedskoordinator ved Storo Storsenter Senterforening.

Også Nordre Aker Budstikke, Trikkehallen og FC Lyn Oslo vil ha boder.

- Kom innom lokalavisens bod. Her vil det være journalister tilstede hele dagen, som mer enn gjerne tar imot tips, meningsytringer og gratulasjoner til å trykke i avisen, sier Brynildsen.

Rock

I en bydel som Nordre Aker er det enkelt å fylle fire timer med lokale kulturinnslag.

- Vi vil gjerne løfte frem noen av alle de flinke og engasjerte ungdommene i bydelen vår. Blir dette så vellykket som vi tror, så håper vi dette blir et årlig arrangement, sier Brynildsen.

Dagen starter med tre av Nordre Akers mest lovende, unge rockeband; Sacred, Get the Medics og The Other Sound. Alle har Lydisolatet på kulturhuset Trikkehallen som sitt øvingssted, og alle har spilt flere konserter tidligere. I dag, torsdag, kl. 13.00 kan du ved å skru på Radio Tango få en forsmak på lørdagens konsert.

FC Lyn Oslo kommer

Også de fotballinteresserte får sitt. Nordre Akers eget toppserielag, FC Lyn Oslo, vil være tilstede gjennom hele arrangementet. Fotballklubben er i likhet med de andre aktørene opptatt av å være synlige i lokalmiljøet. Her kan alle teste egne fotballferdigheter i Lyns skudd- og triksekonkurranse.

- Storo er definitivt en del av vårt nærmiljø. Steven Lustü og Henrik Dahl vil signere autografer, svare på spørsmål og delta på premieutdelingen etter konkurransene. Alle som deltar på konkurransene, blir premiert med flotte fotballkort og billetter til Lyns kamp mot Sandefjord påfølgende søndag. Vinnerne av konkurransen får en flott premie, men det får bli en overraskelse. Bastionen vil være representert med sitt effektteam, hvor du vil få muligheten til å kjøpe alt det siste av Lyn-utstyr, forteller Joachim Andersen i FC Lyn Oslo.

ViqueensTrodde du at cheerleaders var forbeholdt USA? Nordre Aker bydel har faktisk fostret noen av Norges og verdens beste cheerleadere, og lørdag kan du se dem i aksjon på "Back to school". Viqueens ble startet i 1997, og var det første seriøse Cheerlaget i Norge. Her blir det stunts, dans, akrobatikk, hopp og pyramider. Viqueens har, i tillegg til ulike mesterskap i Norge og verden forøvrig, vært med på alt fra store arrangement på TV og idrettsarenaer, reklamefilmer, spillefilmer og mye annet.

Dans og breakdance

Treningssenteret Aktivum, med tilholdssted på Frysja, kommer med noen av sine beste dansere i Compani A. Jentene må gjennom audition for å bli med i elevkompaniet. Nivået er høyt, og det kreves god teknikk og danseerfaring for å komme gjennom nåløyet.

- Vi gleder oss veldig, forteller leder av Aktivum, Kirsti Nordbyhaug.

De lokale gutta i X Files Crew kommer garantert til å imponere med breakdance fra scenen. De har tidligere vunnet Oslo-finalen i kategori "scene" under Ungdommens Kulturmønstring, og de har opptrådt i flere ulike sammenhenger.

Kom på Storo Storsenter lørdag mellom klokken 12.00 og 16.00!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse