ANNONSE
Annonse

Se den her!

Korsvoll skolekorps til filmen

Korsvoll skolekorps har vært med å spille inn reklamefilm for Loop Miljøskole. - Alle var spente på resultatet - men det ble bra! sier korpsleder Åslaug Tveiterås.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.04.2010 kl 12:56

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KORSVOLL: Filmen skal brukes av Loop Miljøskole.

– Retursamarbeidet Loop er et samarbeid mellom fem av de store returselskapene, og jobber spesielt med opplæringsprogram for barn og unge innen avfallshåndtering og resirkulering. Oppdraget skulle inneholde innspilling av sangen «Det er lov å bruke hue» med fullt korps og sang, samt en dag til filminnspilling med profesjonelt filmteam, sier leder av Korsvoll skolekorps Åslaug Tveiterås, og forteller at reklamefilmen/musikkvideoen handler om en «dum» lærer som ikke skjønner at han skal sortere søppel.

Bra resultat!

– Filmen ble spilt inn på skolen, og korpsmedlemmene fikk oppleve filmlivet, med instruksjon og litt venting, mange fikk spesielle oppgaver med både replikker, sang, drill og instruksjon. Vi fikk mye skryt både fra Loop og Snøball Film – barna og ungdommene var så konsentrerte og flinke! Loop kom også på en korpsøvelse og viste en råkopi av filmen. Alle var spente, men den ble bra! Nå gleder vi oss til å vise den til alle på skolen og ellers alle kjente!

DU KAN SE FILMEN HER!

5000 i betaling

I utgangspunktet stilte korpset opp «gratis» – for å få en annerledes korpsopplevelse.

– Så gleden var stor da Loop meddelte at de ville støtte oss med 5.000 kroner som takk. Pengene kommer jo godt med – for det er dyrt å drive korps sier Tveiterås.

SE FILMEN HER!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse