Kunstnerisk solfaktor

Aud Meling Dietrichs og Ellen Barfoed Hellem ser frem til helgens utstilling. FOTO: ELISABETH C. WANG

Ni kunstnere samles i helgen på Frysja 33. Det er duket for «Vinterlys 2009».

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.11.2009 kl 15:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: – Vi har delt ut lapper i 9000 postkasser, så nå håper vi virkelig på godt oppmøte, sier kunstner og primus motor for prosjektet «Vinterlys», Aud Meling Dietrichs.

– Mye forskjellig

Hun har sammen med Ellen Barfoed Hellem tatt seg fri fra forberedelsene, men kun for en liten stund.

– På utstillingen blir det alt fra maleri og porselen til glass og glassmykker, «Living stones»-maleri og silkemaling. Det blir med andre ord ordentlig kunstnerisk påfyll for alle som tar turen innom, sier Hellem.

– Venter på innbydelsen

Det er 14. året Dietrichs tar asvaret for å samle et knippe spennende kunstnere fra nærmiljøet under ett tak. Og «Vinterlys» er noe hun tydelig brenner for.

– Jeg vet at mange venter på å få innbydelsen i posten, og det synes jeg er hyggelig. I fjor kom det rundt 1500 besøkende på de to dagene utstillingen varte, og det var fantastisk. Vi får håpe at like mange møter opp i år, for jeg kan garantere at man vil finne noe man liker. Det er jo så mye forskjellig, sier Dietrichs.

Ellen Barfoed Hellem var med på kunstutstillingen for første gang i fjor. Hun gleder seg til helgen, og ikke minst til å få vist frem det hun driver med til daglig.

– Det er så hyggelig med tilbakemeldinger og jeg føler det er veldig viktig. Vi kunstnerne er også flinke til å gi hverandre råd og vink, og vi er nok veldig nøye, smiler hun.

«Vinterlys 2009» i Frysja 33, Kjelsåsveien 151. Lørdag og søndag fra klokken 12.00-17.00.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse