Lærte bort triksene på workshop

Lady Gagas dansere

Workshop i ordets rette betydning. Hard arbeide.

Oslo Streetdance Klubb hadde gjort et kupp og fått hentet inn Michael Silas og Asiel Hardison til en forrykende workshop.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.07.2009 kl 13:25

STORO: De to er faste dansere for Lady Gaga. Ikke bare turnerer de verden rundt med den fargerike og feterte stjernen, men de har også en masse oppdrag bak seg for store artister. Slik som Christina Aguilera, Chris Brown, Mary J Blidge, Hilary Duff og mange flere.

Workshop

Oslo Streetdance Studio ble startet opp av Kimhye Iversen våren 2006. Hun og dansegruppen hennes Manoeuvres ble lei av å trene i slitne lokaler (som de fleste i denne sjangeren gjør) og startet like greit opp sin egen danseskole.

- Gutta fra Gaga likte det vi drev på med, og så snekra vi kjapt sammen denne workshopen, sier en fornøyd prosjektleder Stig Olsen.

Studioets egne stjerner "Soulstars" er mye på farten. Både med egne show og for å lære opp andre. Har blant annet gjestet Ammerudklubben flere ganger.

Kult

Inne i dansesalen er det Michael Silas som har den fulle oppmerksomheten. Svette men tydelig fornøyde dansere kopierer Michaels bevegelser.

Se video

Hvorfor streetdance er så kult, får avisas utsendte svar på av kursets yngste.

- Du kan danse det du føler, sier Mia Børresen Nerødegård.

Hun har stort sett danset freestyle, så når hun nå fikk sjansen, benyttet hun anledningen og fikk med seg begge workshopene.

- Ja, når vi først hadde tatt turen fra Gjøvik så ville hun bruke tida, forteller Mias mor, Anita Børresen og legger til:

- Tror nesten hun kommer til å flytte hit. Må nok i alle fall ta flere turer.

Dans er tydelig noe som fenger for tida, og på denne spesielle workshopen var de nok de mest ihuga som møtte.

- Kjempekule instruktører. Ganske så forskjellig fra det jeg ellers er vant med, og utrolig inspirerende, sier Linny Danielsen som bor i Bærum.

OBS!

Like etter skolestart har du muligheten til å prøve ut de forskjellige dansesjangerne helt gratis.

- Fra 24. august kan du trene hele uka til ende, så mye du vil, og etter dette får du bestemme deg for hva som passer deg, forteller Stig Olsen før han fyker av gårde for å rekke showet med Lady Gaga på Sentrum Scene.

Oppvisning med Michael Silas og to andre fra workshopen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...