Lærte bort triksene på workshop: Lady Gagas dansere

Workshop i ordets rette betydning. Hard arbeide.

Oslo Streetdance Klubb hadde gjort et kupp og fått hentet inn Michael Silas og Asiel Hardison til en forrykende workshop.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.07.2009 kl 13:25

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Mia Børresen Nerødegård hadde tatt turen helt fra Gjøvik for å lære mer streetdance.

Se bildet større

Linny Danielsen syntes instruktørene var utrolig inspirerende.

Se bildet større

Så var workshopen over

Se bildet større

Michael Silas danser fast med Lady Gaga

STORO: De to er faste dansere for Lady Gaga. Ikke bare turnerer de verden rundt med den fargerike og feterte stjernen, men de har også en masse oppdrag bak seg for store artister. Slik som Christina Aguilera, Chris Brown, Mary J Blidge, Hilary Duff og mange flere.

Workshop

Oslo Streetdance Studio ble startet opp av Kimhye Iversen våren 2006. Hun og dansegruppen hennes Manoeuvres ble lei av å trene i slitne lokaler (som de fleste i denne sjangeren gjør) og startet like greit opp sin egen danseskole.

- Gutta fra Gaga likte det vi drev på med, og så snekra vi kjapt sammen denne workshopen, sier en fornøyd prosjektleder Stig Olsen.

Studioets egne stjerner "Soulstars" er mye på farten. Både med egne show og for å lære opp andre. Har blant annet gjestet Ammerudklubben flere ganger.

Kult

Inne i dansesalen er det Michael Silas som har den fulle oppmerksomheten. Svette men tydelig fornøyde dansere kopierer Michaels bevegelser.

Se video

Hvorfor streetdance er så kult, får avisas utsendte svar på av kursets yngste.

- Du kan danse det du føler, sier Mia Børresen Nerødegård.

Hun har stort sett danset freestyle, så når hun nå fikk sjansen, benyttet hun anledningen og fikk med seg begge workshopene.

- Ja, når vi først hadde tatt turen fra Gjøvik så ville hun bruke tida, forteller Mias mor, Anita Børresen og legger til:

- Tror nesten hun kommer til å flytte hit. Må nok i alle fall ta flere turer.

Dans er tydelig noe som fenger for tida, og på denne spesielle workshopen var de nok de mest ihuga som møtte.

- Kjempekule instruktører. Ganske så forskjellig fra det jeg ellers er vant med, og utrolig inspirerende, sier Linny Danielsen som bor i Bærum.

OBS!

Like etter skolestart har du muligheten til å prøve ut de forskjellige dansesjangerne helt gratis.

- Fra 24. august kan du trene hele uka til ende, så mye du vil, og etter dette får du bestemme deg for hva som passer deg, forteller Stig Olsen før han fyker av gårde for å rekke showet med Lady Gaga på Sentrum Scene.

Oppvisning med Michael Silas og to andre fra workshopen

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse