Lag vårfine smykker selv

Kathrine Nordby (22) plukker ut perler i vårens farger.

Med et hav av fargerike perler og kreativitet kan du med noen enkle grep lage vårsmykkene dine selv. Det gjør Kathrine Nordby (22) .

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.05.2006 kl 13:03

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Oslo: - Jeg har holdt på med å lage smykker i mange år, og har nok hatt interessen for det helt fra jeg var liten, forteller Katrine Nordby.

- Jeg har vært gjennom alt fra sikkerhetsnål-armbånd til linkjeder og nå er det store, kraftige og fargerike metallarmbånd og kjeder som gjelder, smiler Kathrine.

De morsomme armbåndene har innslag av glassperler, sølv og figurer.

- Jeg synes det er gøy å kunne lage sine egne smykker. Da kan man bestemme alt fra hvilke farger og kombinasjoner man vil ha, også blir det jo rimeligere om man skulle kjøpt det i butikken, forteller Kathrine.

Hun har allerede fått mange hyggelige tilbakemeldinger av venner og bekjente som har sett smykkene.

- Det hender det ramler inn en bestilling fra en venninne, men det er bare koselig.

Hun er selvlært, og trives godt med å være sin egen gullsmed.

- Dette er noe alle kan få til, det eneste man trenger er tid og tålmodighet, mener Kathrine, som forteller at hun bruker alt fra to til fire timer på hvert smykke.

I tillegg til egne ideer henter hun inspirasjon fra blader, trender og fra andre som lager smykker.

- Denne våren og sommeren blir det nok mye knallrosa på tilbehør. Ellers så er jo sommer tid for sterke farger, og det kan jo kombineres med alt fra en hvit t-skjorte og jeans eller til et spesielt antrekk.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse