Lopper i lange baner

Gudbrand Lia med et par av pyntegjenstandene fra loppemarkedet.

God hjelp fra de frivillige ved Tåsen seniorsenter måtte til da det fredag ble arrangert loppemarked.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.09.2007 kl 20:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Anne Lise Hartvig Larsen, Tove Ausand, Berit Varran, Karin Lia, Gudbrand Lia, Synnøve Jensen og Karin Ulriksen. Foto: Elisabeth Wang

Tåsen: - Jeg skjønner ikke helt hva det er med disse loppene jeg, men noe er det. Folk strømmer jo på, smiler Berit Varran, og sorterer kopper, glass og fat i en ende av bordet.

Det bugner av bøker, vesker, smykker, lysestaker, leker og pyntegjenstander inne på seniorsenteret. Og nysgjerrige damer og menn titter rundt blant godsakene etter nettopp et lite funn.

- Ja, jeg synes det var veldig mye fint her. Jeg er på utkikk etter et par morsomme lysestaker, og nå tror jeg faktisk jeg har funnet dem, smiler Aud Thorsen fornøyd.

Gudbrand Lia er ensom mann sammen med de frivillige damene, men det ser ikke ut til å bekymre han videre.

- Loppemarked er spennende saker, og jeg synes da det er mye fint her også. Vi holder åpent både i dag og i morgen og det ser da ut som det rekker med varer, sier han.

Poser med lopper rusler ut på armen til fornøyde loppejegere. Bøkene er tydelig populære. Og de beste dukker opp hvis man leter litte ekstra.

- Jeg er på utkikk etter et par bøker og håper jeg finner de her. Foreløpig ser det dårlig ut, men jeg håper jeg har flaks med den siste esken, sier en eldre mann, mens han søker lykken mellom et knippe gamle permer.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse