Los dos amigos

5. klassingene William Simensen Eljarbø og Michael Ricardo Kihla Halvorsen er klare for TV–ruta. Foto: Elisabeth C. Wang

– Vi er nesten som brødre, smiler bestevennene William Simensen Eljarbø (10) og Michael Ricardo Kihla Halvorsen (11). Mandag fikk gutta prøve seg foran kameraet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.04.2008 kl 10:02

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KJELSÅS: Det var i en skoletime at William og Michael først oppdaget at de kunne stille til audition på favorittprogrammet «Amigo». Auditionen skulle ta plass i samlingssalen på Kjelsås skole. Og gutta gjorde tidlig et godt inntrykk.

– Vi gikk videre fra auditionen på skolen og var selvsagt kjempehappy. Så fikk vi høre at vi skulle stille på en ny audition på NRK, men før den tid visste vi at vi måtte øve masse, smiler kameratene.

Egen sang

Vel nede på NRK Marienlyst skulle det raskt vise seg at sangen satt som et skudd.

«Vi er gutta – vi er kule gutta – i fra Kjelsås. Michael og her er William – vi er amigos og digger håndball – og skyter som Kristian Kjelling».

– Vi er veldig fornøyd med den, og det er litt kult at vi har lagd den helt selv da. Det har blitt en del timer med både skriving, sang og danseøvelser hjemme hos meg, sier William mens begge gir utsendte journalist en smakebit på akkurat det.

Sa det til alle

Etter det som føltes som en evighet for de kreative gutta kom telefonen de håpet skulle komme. De var tatt ut til å delta på programmet.

– Det var helt konge! Vi hoppet rundt omkring og sa det til hele skolen, sier Michael.

Opptakene fant sted allerede mandag, men sendingene starter først etter sommeren.

– Vi vet vi skal igjennom en del konkurranser og at førstepremien er en sydetur. I studioet er det ikke lov å ha med voksne, men vi skal ha med oss noen kamerater fra skolen, sier William.

– Alltid sammen

Og skulle det vanke en førstepremie på gutta er de ikke i tvil om hvordan det ville blitt.

– Det hadde vært så morsomt, det. Vi er jo alltid sammen uansett, og klarer ikke være borte fra hverandre en eneste dag. Da må vi i så fall ringe hverandre, smiler Michael.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse