Lykkelig på scenen

Det blir mye dans og moro fremover for elevene ved Den Norske Ballettskole. Her fra tidligere anledning. FOTO: Stian Schioldborg

– Det blir mange rørende, vakre og morsomme øyeblikk, og som vi gleder oss til å dele, sier daglig leder ved Den norske Ballettskole, Irene Aarset Jansson.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.11.2017 kl 11:06

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Det blir stor aktivitet fremover, med mange forestillinger for elever ved Den Norske Ballettskole. Blant annet har skolen tradisjon med forestillinger på Trikkehallen på Kjelsås.

Se bildet større

Mange forestillinger på planen frem mot jul i regi av DNBS. FOTO: Stian Schioldborg

– Første helgen i desember braker det løs med Happy on stage, på Trikkehallen! En juleforestilling for hele familien der barn i alder 3 - 18 år danser og spiller teater, inviterer Irene Aarset Jansson, daglig leder ved DNBS.

Men Trikkehallen er bare ett av flere steder det blir forestillinger i regi av ballettskolen.

– I alt 11 foretillinger har vi på planene, med breakdance, moderne, funkjazz, ballett, teater og musikal. I alt 400 elever som skal innom scenen i løpet av disse forestillingene, forteller Aarset Jansson videre.

Elevene koreograferer også selv.

– De er så flinke og kreative, legger hun til.

Se bildet større

Dans er mye mer enn ballett - break for eksempel. FOTO: Stian Schioldborg

Høyt nivå

Det er ogås et høyt nivå ved skolen, med internasjonale prisvinnere. Og ikke minst fikk nylig en DNBS-elev hovedrollen i musikalen Billy Elliot, som settes opp på nyåret i Sandnes - LES HELE SAKEN HER.

Se bildet større

Gøy med dans og jul. FOTO: Stian Schioldborg

Aarset Jansson forteller også at flere av danseelevene også deltar i andre produksjoner frem mot jul, blant annet danser flere elever ved Konserthuset i Oslo, med juleforestillingen til Oslo filharmonien,  og ikke minst også i jubileumsforestillingen til korpset på Kjelsås - her kan du lese mer om korpsets store jubileumsforestilling første helgen i november.

Se bildet større

Også musikal i regi av DNBS. FOTO: Stian Schioldborg

– Mange rørende og vakre øyeblikk

– Helgen 24.-26. november setter vi også opp ballett galla-forestillinger i Sandvika teater. 300 andre av ballettskolens elever som danser ballett skal fremføre sine juleforestillinger gjennom den helgen. Det blir mange rørende, vakre og morsomme øyeblikk fremover, og vi gleder oss til å dele disse øyeblikkene, sier Aarset Jansson.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

 

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse