Lyn-fans krøkes tidlig!

Jørgen Sjeggestad sikret seg Lyn-kapteinens signatur.

Barn helt ned i 1-årsalderen stilte som allerede trofaste Lyn-supportere under Lynus-klubbens Kick off på Ullevaal stadion.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.03.2009 kl 15:32

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Politikeren Bård Folke Fredriksen og datteren Caroline (10) storkoste seg med likesinnede fotballfrelste.

Se bildet større

Fotballjenter fra Lyn utgjør Lynus-klubbens Crew.

Se bildet større

300 barn tok varmt imot Lyn-spillerne da trener Kent Bergersen introduserte 2009-stallen på Ullevaal stadion.

Se bildet større

Med langbordet fylt til randen av Lyn-spillere, sikret barna alle spillernes signatur.

Se bildet større

To-åringen Mogens Corell Winsnes kom på talefot med Lynus.

Se bildet større

Da ettåringen Isak Bakken Berg ble med i en fotosession med Lyn-kapteinen, viste han klart og tydelig at pappa Truls fremdeles er favoritten. Foto: Anders Jørstad

ULLEVÅL: I tillegg til over 300 barn, kjente også et hundretalls foreldre og maskoten Lynus sin besøkelsestid da pizzaspising og presentasjon av årets Lyn-stall ble introdusert i konferanselokalet på Ullevaal stadion.

Innfødt

Når Isak Bakken Berg er Lynus-medlem i en alder av ett og et halvt år, kan man trygt fastslå at medlemmene i landets største supporterklubb for barn, krøkes tidlig. Og faren Truls mener å se tydelige tegn til sønnens fotballinteresse allerede.

– Han har vært medlem siden han ble født, og han har allerede vært med på mange hjemmekamper. Jeg ser at han kvikner til av alle tilskuerne rundt ham, og jeg ser også at han reagerer når ballen er i bevegelse, forklarer faren.

Slaget om Oslo

Lynus-medlemmet og Lyn-spilleren, Jørgen Sjeggestad (9), synes det er stas med egen kick off.

– Det er moro å få møte spillerne. Davy Claude Angan og Diego Guastvinio er mine favoritter, forteller Jørgen. Etter å ha møtt samtlige Lyn-spillere og sikret seg deres signaturer, tipper Jørgen at Lyn ender på en tredjeplass når fotballregnskapet gjøres opp i november. Men slaget om Oslo er det viktigste:

– Vi er bedre enn Enga, og vi kommer til å slå dem også i år.

Den argentinske nyervervelsen Diego Guastavinio var nok den spilleren det ble knyttet størst spenning til blant barna – som også planlegger felles turer til flere bortekamper.

– Lynus-klubben er en spesiell og viktig støttespiller for oss. Det er alltid morsomt å se så mange barn som heier på oss under kamp. Og at det er en av landets største supporterklubber for barn, står det respekt av, mener Lyn-kaptein Tommy Berntsen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse