Lystig hagelag

Line (6).

Liker du å stelle i hagen, men mangler inspirasjon og ideer? Da er Sogn Hagelag noe for deg!

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Halvar (6), Jørgen (7), Magnhild Sofie (7) og Selma (7).

Se bildet større

Annette Horn, Sissel Ramsøe Bredesen, Beate Elvegård og Anne Olsen.

Korsvoll: Gresskarsuppe, høytlesning og gresskarlykter stod på programmet da Sogn Hagelag møttes sist uke. Hagelaget har holdt på i en årrekke og nå håper de på flere hageinteresserte medlemmer.

- Mange tror at vi er en lukket krets hvor alle har store parklignende hager, men det er helt feil. Hagelaget er for alle som vil bli inspirert. Man må ikke kunne noe spesielt, bare være interessert, sier Sissel Ramsøe Bredesen.

En gang i måneden møtes laget til forelesninger og diskusjon om ulike hagerelaterte temaer. I forbindelse med Halloween har hagelaget denne gangen invitert to amerikanske mødre bosatt i området. De demonstrerte hvordan gresskarlyktene skal lages.

- Man kan bruke en skje, men det er lettest med ordentlig redskap, sier Kathleen Henriksen og viser frem en gresskarspade.

- Det er viktig at man ikke tar ut all innmaten, man må ha noe å jobbe med, forklarer hun.

For et år siden utlyste Sogn Hagelag en gresskarkonkurranse og sist uke vanket det premier på de som hadde dyrket frem det største gresskaret.

Det var en stolt vinner, Line (6), som viste frem sitt 11,9 kilos gresskar. Gresskaret ble sådd under Lørdagskaffen i Hansemyrparken 13. mai i år.

Vil du vite mer om Sogn hagelag? Ta kontakt med Annette Horn på e-post: horn5home.no eller Sissel Ramsøe Bredesen på telefon 22 95 18 35. Programmet for neste år vil bli lagt ut på korsvoll.com.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse