Mann for sine ord

Jeg fant, jeg fant: Henrik Kiil Blomhoff, Cecilia Karoline Ibehholt og Ole Jørgen Levy i gang med egenprodusert sketsj på den improviserte scenen.

Direktøren i Ullevaal Stadion Næring AS inviterte allerede for ett år siden bydelens beboere til å bruke Ullevaal Stadions fasiliteter. Klasse 8B3 og -4 fra Nordberg skole tok Jack Hemmestad jr. på ordet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.01.2006 kl 12:43

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Jack Hemmestad jr: - Såfremt vi har ledig kapasitet er bydelens beboere og organisasjoner hjertelig velkomne til å låne våre fasiliteter, lover dirkektøren i Ullevaal Stadion Næring A/S.

Ullevål: "Selv om det å Spise Honning er en meget god ting, er det et øyeblikk like før du begynner å spise, som er enda bedre enn når du gjør det," siterte Nordberg-eleven Lars Furu Kjelsaas fra Ole Brumms kloke ord om forventning da han ønsket velkommen til bords mens en tapasbuffet stod og virkelig fristet festdeltakerne etter rebusløp i Fotballmuseet på Ullevaal Stadion.

Alle elevene hadde bidratt til fingermat i spleiselag til festen. Et langbord bugnet av småretter med kjøtt, grønnsaker, sjømat og frukt.

Svært godt fornøyd med lokalitetene

Den første klassefesten til ungdomsskoleelevene på åttendetrinnet med lærere og foreldre ble holdt i de særdeles flotte lokalene på Ullevaal Stadion, som stilte med vertinner og museumsguide til rebusløp i Fotballmuseet. Kaffe, te og mineralvann til hyggelige priser. Flott utsikt til gressmatta på Stadion. Her prater vi om klassefest det svingte av.

- Det var veldig hyggelig å bli tatt så godt imot på Ullevaal Stadion. Jeg ble vist rundt i lokalene og fikk velge blant de som var ledige. Jeg var litt spent på hva dette ville koste. Gleden var derfor stor da Jack Hemmestad jr. foreslo at vi skulle få bruke lokalene gratis, uttalte en fornøyd Beatrice Blom, medarrangør og forelderkontakt i 8B4.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse