ANNONSE
Annonse

Maridalsspillet i rute

I september er Maridalsspillet igjen å se i kirkeruinene i Maridalen. Her er blant andre Svend Erichsen og Rolf Arly Lund fra fjorårets oppsetning. Arkivfoto: Karl Andreas Kjesltrup

Tradisjonen tro – Maridalsspillet er i rute. Seks forestillinger er planlagt i september, og billetter kan sikres allerede nå.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.03.2009 kl 10:00

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

MARIDALEN: For sjette år på rad så blir det også til høsten svartedauden, bøndenes kår i forhold til øvrigheta, men også forbudt kjærlighet i kirkeruinene i Maridalen.

– Jeg er i fyr og flamme i år også jeg, sier Ivar Christiansen, som både er nestleder i Maridalsspillet, presseansvarlig, men også en av skuespillerne – som knekt.

Fullmåne og tablåer

– Vi har allerede lagt ut billetter for salg, gjennom Billettservice. Forestillingene vil gå fra 3.–8. september. Den 4. er det til og med fullmåneforestilling! sier Christiansen, og legger til at det også i år vil bli satt opp tablåer i skogen på vei til spillplassen.

– Tablåene kan man se en time før forestillingene.

Ny regissørSpillet er fra katastrofen som rammet Norge i 1349. I år er det også ny regissør – Bjørn Sæter fra Grefsen, går det frem av nettsidene til spillet. Han har bak seg rundt 150 oppsettinger på ulike norske scener, og har blant annet hatt regi for Les Misérables i Trondheim. Sæter er også leder av Norsk Sceneinstruktørforening og instruktør for Norsk Teatersportforbund.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse