Men nå kan endelig de voksne få prøve

Blir Senkveld en suksess vil det arrangeres på fast basis. FOTO: UTLÅNT

Tirsdag klokken 19.00 åpner dørene til tidenes første Senkveld på Teknisk Museum.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KJELSÅS: Dette arrangement er i følge museet for deg som er gammel nok til å gå på pub og ung nok til å leke. Et av kveldens trekkplaster er konsert med Hanne Hukkelberg med band. Dørene åpner klokken 19.00.

— Hvis man liker å høre musikk, leke og danse og er over 18 år, er dette midt i blinken, sier prosjektleder Dag Andreassen.

Nettdating og redningsøvelser

Telemuseets nye utstilling om nettdating, «Følelser i flyt», gir publikum muligheten til digital flørt. Her kan man legge inn et bilde av seg selv og hvem vet, kanskje noen vil bli kjent med vedkommende i løpet av kvelden? Det blir ølservering flere steder i museet, og for anledningen blir kafeen gjort om til pub. Da er muligens pub-quiz med premier en selvfølge.

— Vi ser til vanlig at mange voksne klør i fingrene etter å prøve ut installasjonene i Vitensenteret. Men man kan jo ikke dytte barna til side. Nå kan endelig de voksne få prøve, uten å måtte konkurrere med barna om plassen, forteller Andreassen entusiastisk.

Legobygging og bobler

Denne kvelden blir det i tillegg anledning til å bygge med Lego helt uten innblanding fra ivrige barnehender. Kanskje noen husker hvor gøy det var med såpebobler? Nå kan man se et flott show og selv prøve ut triksene man lærer.

— Vi prøver å nå voksne uten barn, og håper å lykkes med Senkveld. Nå åpner vi dørene og byr på både livemusikk og musikk fra kjente DJ's, fortsetter Andreassen.

Den anerkjente musikkjournalisten Harald Fossberg er leid inn som DJ for anledningen, i tillegg til konserten i utstillingen «Musikkmaskiner».

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...