Mer syk humor

Det er ikke lenge igjen til neste Ullevål-revy går av stabelen, leser vi i Ullevål-nytt. 5. mars er det premiere på revyen "Smittet av latter". Mange av ildsjelene fra fjorårets store suksess "Med livet som innsats" er med videre. De satser på mye latter!

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Ullevål: – På sykehus anser vi smittefare som utelukkende negativt, og hverdagen kan fortone seg som en evig kamp mot gule stafylokokker og andre ulumskheter. Men Ullevål-revyen har valgt å

snu begrepet smittefare til noe positivt, og hvis du tar turen opp til Plasthallen første uka i mars så er det stor fare for at du blir "Smittet av latter".Derav navnet på årets revy, forteller prosjektleder og kunstnerisk ansvarlig Margot Vågdal til Ullevål-Nytt.

– Det blir en typisk showpreget revy i år også. Vi lager en forestilling med en blanding av sketsjer og sanger med temaer fra sykehuset. Og sparker litt i øst og vest, sier Vågdal.

Revygjengen har skrevet alle tekstene selv. Forberedelsene startet rett etter fjorårets revy "Med livet som innsats"og gruppen med over 50 ansatte har trent siden september. Revyen har vært svært synlig også etter at teppet gikk ned i forrige runde. På Åpen dag, ledersamling og julebord har den engasjerte gjengen stilt opp. Ikke mindre enn 12 opptredener har det blitt siden selve revyen gikk av stabelen i fjor. I tillegg vant de pris for beste sketsj under Oslofjorden revyfestival i Horten i august, minner Ullevål-Nytt om.

– Jeg tror og håper at revyen skal bli like bra i år. Vi har hatt materiale nok til to revyer så det vanskelige har vært å velge ut blant alt det gode stoffet, forteller Vågdal. Bladet har også snakket med Bitten Pedersen fra Utdanningssenteret på Ullevål, hun er leder for gruppen med ansvar for sminke, kostymeog rekvisitter. I fjor satt hun kveld etter kveld og sydde alle kostymene selv. I år har gruppen blitt styrket og består nå av fire personer. Bitten Pedersen skryter av alle de gode hjelperne rundt om på sykehuset.

– Folk er utrolig villige til å hjelpe oss. Vaskeriet og systua låner oss kasserte klær. Alle vi har spurt om å få låne rekvisitter av er så velvillige og synes det er gøy å bidra, sier Pedersen. Hun har selv jobbet på Ullevål i 30 år.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse