Merker ikke finanskrisen

Fra den nye utstillingen "Adapsjon".

Galleri Ramfjord hadde i midten av januar auksjonen ”Rett på veggen”. – 230 bilder av 250 ble solgt, sier innehaver Elisabeth Ramfjord fra Korsvoll.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.02.2009 kl 12:59

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Elisabeth Ramfjord er strålende fornøyd med årets første auksjon Arkivfoto: Ellen Rønning

ST. HANSHAUGEN/ KORSVOLL: Det var for 11. gang galleriet hadde en slik auksjon, hvor mange kjøpere kunne gjøre ett kupp. Prisene på kunstverkene ble satt ned en tredjedel av prisen og i en uke kunne publikum by på de 250 verkene som var stilt ut.

Mange kupp

– Det var mange som gjorde seg ett kupp denne gangen. Det er umulig å si hvem som kommer til å selge. Publikum som er innom har forskjellig smak, så man kan ikke forutse hva som blir solgt, sier Elisabeth.

Hun opplyser at en tredjedel av kunstverkene gikk til bunnpris, en tredjedel til halv pris og en tredjedel til full pris eller litt over.

– Som forventet

– Det var som forventet. Målet med denne auksjonen er at man skal ha en mulighet til å gjøre et godt kjøp.

– Men merker ikke dere noe til finanskrisen?

– Vi har ikke merket noe til finanskrisen. November måned var en fantastisk måned her. Desember er jo alltid litt rolig, mens vi fikk en stor opptur igjen i januar med auksjonen. Flere tusen personer var innom og det var stappfullt hele uken, opplyser Elisabeth.

Nasjonalromantikk og Street art

Den nye utstillingen utstillingen "Adapsjon" på Galleri Ramfjord i februar forteller historier i forskjellig lag og tid. Kunstneren Jannecke Lønne Christiansen er denne gang opptatt av reisen og glimtene av minner som den bringer med seg.

Neste auksjon hos Galleri Ramfjord er i juni.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse