ANNONSE
Annonse

Stor oversikt her!

Nab.no samler kultur og idrett på ett sted

Det finnes ingen felles oversikt over Nordre Akers kultur- og idrettstilbud. Det har Nordre Aker Budstikkes nettavis, Nab.no, ambisjoner om å gjøre noe med!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NORDRE AKER: Avisen har også blitt kontaktet av beboere, som etterlyser en slik felles oversikt over bydelens idretts- og kulturtilbud – i utgangspunktet fritidsaktiviteter til barn og unge.

Nå har Nab.no allerede samlet en del kultur- og idrettstibud.

DU FINNER OVERSIKTEN OVER KULTUR- OG IDRETTSTILBUD HER!

Men vi håper å samle flere – så send oss gjerne linken som mangler - til ditt lag/kulturorganisasjon, så henger vi den på - send til redaksjon@nab.no.

Lettere for beboerne

Nordre Aker Musikk- og kulturutvalg, en samlende organisasjon for bydelen, blant annet diverse korps, kor og andre sang og musikkvarianter – har allerede en egen oversikt på egen hjemmeside, og de synes ideen om en samlet inngang via Nab.no er en god idé.

– Vi er veldig positive til å få samlet alle kultur- og idrettstilbudene til barn og unge i Nordre Aker, gjennom en felles nettportal. All informasjonstilgang som gjør det lettere for beboerne å finne frem til de forskjellige aktivitetene, ønskes velkommen. I et halvt års tid har vi hatt vår egen samleliste klar på nett. At folk i tillegg til å gå rett inn på våre sider, også kan finne frem via Nab.no er helt flott, sier leder av musikk- og kulturutvalget, Unni Færøvik.

Krever oppdatering

– Det som kan bli en utfordring - og som vi selv har erfart ved tidligere fellessider over kulturtilbud, er hele tiden å oppdatere sidene. Eksempelvis er det i de fleste frivillige organisasjoner ofte slik at blant annet kontaktpersoner og andre nøkkelpersoner skiftes ut, sier Færøvik.

DU FINNER OVERSIKTEN OVER KULTUR- OG IDRETTSTILBUD HER!

Idrettslagene positive

Vi har også vært i kontakt med idrettslag i bydelen, og lagene er også positive til en felles portal for idrett- og kultur – via Nab.no.

– Koll synes dette høres ut som et meget bra tiltak. Vi har en bydel med mange innflyttere som ofte sliter litt med å finne frem blant alle tilbudene til barn og unge i Oslo. Det er jo en fordel for alle om barna benytter seg av tilbud som tilbys lokalt, og en slik oversikt vil helt klart gjøre dette enklere. Nettsidene er på mange måter vår tids klubbhus, så for oss er det viktig å få kontakt med barn og foreldre via hjemmesider og andre sosiale medier, ifølge lagets Hans Olav Hamran.

Kjelsås og Korsvoll er også med.

– Dette er vi positive til, og nevner i den anledning at Kjelsås IL nå holder på å utvikle våre hjemmesider videre, sier leder av Kjelsås IL, Bernt Rotnes.

– God idé, sier leder av Korsvoll IL, Lars Dueled.

Lyn IL henger seg også på.

– Dette er selvsagt interessant – vi ønsker jo at flest mulig skal finne frem og finne ut av hva vi driver med, sier Jan Briseid, redaktør for Lyn.no.

DU FINNER OVERSIKTEN OVER KULTUR- OG IDRETTSTILBUD HER!

Forslag til tilbud som må med i oversikten? Send oss en e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse