ANNONSE
Annonse

Navid hjelper Kjelsåselevene til å ha det bedre på skolen

NORSKETALENTER: Navid er også kjent fra TV og Norske Talenter, nå skal han til Kjelsås skole og bidra til en bedre skolehverdag for elevene. Foto: iamnavid.com

Skolemiljøutvalget ved Kjelsås skole tenker nytt. Mandag er det kick off for stor antimobbe-kampanje – med mye dans.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.02.2015 kl 12:27

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: - Vi vil ha en enda bedre skolehverdag for Kjelsåselevene, og ønsket å lage en positiv og annerledes kampanje om en alvorlig problemstilling, som mobbing er, forteller representant fra FAU i Skolemiljøutvalget, (SMU), Kristine Seel.

Sparkes i gang mandag

Kjelsås Skolemiljøutvalg er et samarbeid mellom skoleadministrasjon, eleverådet, og foreldrene (Foreldrenes Arbeidsutvalg - FAU).

Mandag 2. mars sparkes det hele i gang med kick off klokken 8.15 i skolegården for skoleansatte, elever og foreldrene. Med blant annet apeller, taler og sang.

Les også: Her må du være universitetsutdannet for å få kjøpe leilighet

Kampanjen varer hele uken. Kommunikasjon og samhandling, gjennom kreativitet, bevegelse og koordinasjon er på agendaen. I tillegg var det ønske om en felles profil for å engasjere barn, lærere og foreldre i denne antimobbe-kampanjen.

- Levende og engasjert

- Danseren Navid synes vi er et bra valg – også en som mange vet hvem er. En levende, engasjert og karismatisk person, som brenner for sitt arbeid med barn, skolen og ungdom gjennom dans med elevene, opplevelser og samtaler. Navid har stor tro på at vi kan være mer for hverandre og skape tro på oss selv gjennom følelsen av mestring og samhandling, sier Kristine Seel.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Hun legger til.

- Han er jo også en fantastisk danser.

Les også: Med uteservering ved vakre Akerselva

Navid har også frontet lignende kampanjer ved andre skoler. Ifølge Seel, så er Navids opplegg på trappene til å bli en del av Den kulturelle skolesekken.

Foredrag

- Navid møter først elevene og blir kjent med miljøet her ved skolen, og bruker så erfaringen som utgangspunkt for foredraget han skal holde her ved Kjelsås skole. Da blir det mer personlig, gjenkjennelig og relevant for våre barns hverdag på skolen, ifølge Seel og SMU.

Hun forteller videre at det også blir arrangert egne foreldremøter i forbindelse med kampanjen, foreldremøter også med Navid Rezvani.

Hemmelig venner og inkluderende tiltak

Det blir mange ulike aktiviteter på skolen i løpet av uken. Blant annet skal elevene få hver sin «hemmelige venn» på tvers av klassene. I tillegg til fokus på «Hva kan jeg gjøre for at det skal bli bedre for andre her ved skolen?», fokus på å fange opp barn som kanskje går alene i friminuttene, invitere noen nye hjem til middag og andre inkluderende tanker og tiltak.

Elevene skal også si "hei" og hilse på hverandre, det blir diktkonkurranse og klassemøter hvor temaet nettopp er "vær en venn."

“In this journey I have been knocked down many times, but each time I get up and keep pushing.” Navid Rezvani

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse