ANNONSE
Annonse

Nordre Aker janitsjar åpnet marsjsesongen

Nordre Aker janitsjar marsjerte på Karl Johan i helgen. Foto: TROND BRENNE

Lørdag 18. mars feiret irer i Norge sin nasjonaldag, St. Patrick Day. Det er en tradisjon at det arrangeres tog fra Jernbanetorget til Universitetsplassen. Og det har også blitt en tradisjon at Nordre Aker janitsjar deltar i dette opptoget oppover Karl Johans gate.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.03.2017 kl 09:47

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NORDRE AKER/SENTRUM: Det var som alltid mye folk og god stemning, rapporterer styreleder Ole Brustad.

Foto: TROND BRENNE

Det er mye som skjer i Nordre Aker janitsjar fremover. Allerede førstkommende helg deltar de i Regionmesterskapet for janitsjarkorps på Lillestrøm, der de konkurrerer med 36 andre amatørkorps fra Østlandet.

Helgen etter, 1.-2. april, bærer det nordover til Trondheim der det arrangeres NM for janitsjarkorps. Her konkurrerer 120 korps fra hele landet i åtte divisjoner.

Førstkommende torsdag, 23. april, vil Nordre Aker janitsjar ha en minikonsert der de fremfører det de skal spille i konkurransen i Lillestrøm og i Trondheim. Konserten er gratis, og stedet er filmsalen på Korsvoll skole kl. 21:00.

Korpset ønsker alle interesserte hjertelig velkommen!

Irene som feiret St. Patrick's Day i Oslo sentrum ble akkopagnert av musikk fra Nordre Aker. Foto: TROND BRENNE

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse