ANNONSE
Annonse

Nøt høstferien på jobb

Spill i Nydalen. Foto: Anders Jørstad

Luftgeværskyting, dans og bakvendtland da 80 barn nøt høstferien på foreldrenes arbeidsplass.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.10.2009 kl 13:40

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NYDALEN: NetComs hovedkontor i Sandakerveien ekspanderte med en lekeavdeling under ferieuken folk flest tilbringer på hjemmebane. I tillegg til ulike aktiviteter i lekeavdelingen og på fotballbanen rett utenfor, ble barna busset til minigolfturnering i Bærum, luftgeværskyting på Sognsvann og ponniridning på Ekeberg i forrige uke.

— Det har vært viktig for oss at barna får holde seg i aktivitet, og de synes det har vært spennende å bli med foreldrene på jobb. Dette er også et viktig trivselstiltak for de ansatte, forteller Charlotte Erikstad, kommunikasjonsrådgiver i NetCom.

Frokostpizza

Fredag var den sist dagen av NetComs "Høstcamp", og med temaet bakvendtland startet Elise (11) og Kaia (11) dagen med å spise pizza og dessert til frokost. Sammenlagt har de to elleveåringene fått åtte nye venner.

— Det har vært en veldig spennende uke, og vi har vært med på ting vi ikke har gjort før, forteller Elise. Elevåringen vedgår at hun har sett enkelte som er "litt kjekke" på høstcampen, men understreker at det ikke dreier seg om noen forelskelse.

Ivrige selgereBarnas avslutningsshow, hvor man kunne nyte et resymé av høstcampen for kr. 20, kunne vanskelig gå de om lag 400 NetCom-ansatte hus forbi. Barna hengte opp plakater på de fleste dører, heiser og vegger, og i tillegg saumfarte de ivrige selgerne samtlige av NetComs ti avdelinger under publikumsjakten. Billettutsalget ved kantineinngangen virket som en bomstasjon denne dagen, og fint var det siden alle pengene gikk til SOS barnebyer.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse