Ny general-sekretær

 

- Jeg gleder meg til å bruke arbeid og fritid på noe så konkret og viktig som Skiforeningen, sier Bente Lier fra Nordberg. Mandag er hun på plass som ny generalsekretær.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Holmenkollen: I et intervju i bladet Ski og Snø forteller den 46 år gamle siviløkonomen at hun gleder seg til å tre inn i stillingen som generalsekretær for Skiforeningen. Hun tar over for Steinar Eidaker, som har vært konstituert generalsekretær i foreningen siden Kari Lorentz-Larsen sluttet i fjor høst.

Når Lier nå tar over stafettpinnen ser hun Skiforeningens tilrettelegging i Marka som en prioritert oppgave:

- Det er viktig å bevare skigleden og bidra til å videreføre ski og friluftsliv som en viktig del av vår kultur til barn og unge. Samtidig ser jeg utfordringene med bruk og vern av Marka og nødvendigheten av å ha fokus på begge deler hele tiden, sier hun.

Lier har bred erfaring innen ledelse, administrasjon og kommunikasjon. Hun har blant annet jobbet som markedsjef i Dagbladet og Osloavisen, som informasjonssjef i Oslo Høyre og på Statsministerens kontor under Syse- regjeringen. Hun har også fartstid som kommunikasjonsdirektør i Dyno og Ericsson.

- Skiforeningen står for meg som en profesjonell og veldrevet organisasjon med dyktige og entusiastiske ansatte og frivillige. I tillegg har Skiforeningen 50.000 engasjerte medlemmer, og jeg ser en utfordring i å bli enda tydeligere overfor disse. Kommunikasjon er nøkkelordet.

I følge Lier vil den nye jobben by på store faglige utfordringer, som for eksempel å ta vare på Skiforeningens interesser i forbindelse med utbyggingen av Holmenkollen og VM på ski i 2011.

- I tillegg til de faglige utfordringene, er dette en jobb jeg går til med hjertet, legger hun til.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse