Ny general-sekretær

Ny general-sekretær

 

- Jeg gleder meg til å bruke arbeid og fritid på noe så konkret og viktig som Skiforeningen, sier Bente Lier fra Nordberg. Mandag er hun på plass som ny generalsekretær.

Tekst:

Publisert:

Holmenkollen: I et intervju i bladet Ski og Snø forteller den 46 år gamle siviløkonomen at hun gleder seg til å tre inn i stillingen som generalsekretær for Skiforeningen. Hun tar over for Steinar Eidaker, som har vært konstituert generalsekretær i foreningen siden Kari Lorentz-Larsen sluttet i fjor høst.

Når Lier nå tar over stafettpinnen ser hun Skiforeningens tilrettelegging i Marka som en prioritert oppgave:

- Det er viktig å bevare skigleden og bidra til å videreføre ski og friluftsliv som en viktig del av vår kultur til barn og unge. Samtidig ser jeg utfordringene med bruk og vern av Marka og nødvendigheten av å ha fokus på begge deler hele tiden, sier hun.

Lier har bred erfaring innen ledelse, administrasjon og kommunikasjon. Hun har blant annet jobbet som markedsjef i Dagbladet og Osloavisen, som informasjonssjef i Oslo Høyre og på Statsministerens kontor under Syse- regjeringen. Hun har også fartstid som kommunikasjonsdirektør i Dyno og Ericsson.

- Skiforeningen står for meg som en profesjonell og veldrevet organisasjon med dyktige og entusiastiske ansatte og frivillige. I tillegg har Skiforeningen 50.000 engasjerte medlemmer, og jeg ser en utfordring i å bli enda tydeligere overfor disse. Kommunikasjon er nøkkelordet.

I følge Lier vil den nye jobben by på store faglige utfordringer, som for eksempel å ta vare på Skiforeningens interesser i forbindelse med utbyggingen av Holmenkollen og VM på ski i 2011.

- I tillegg til de faglige utfordringene, er dette en jobb jeg går til med hjertet, legger hun til.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!