Ny korpsfane fikk medvind

Søsknene Karen og Elliot hamret løs under besøket på Kringsjå skole.

Kringsjå Skoles Musikkorps' nyervervelse fikk bokstavelig talt vind i seilet under 17. mai-nachspielet på Kringsjå skole.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.05.2009 kl 14:57

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Kristina Bringedahl (fra venstre), Tivil Teigene Måløy og Maria Corsepsius Melen hadde sin siste 17.mai-feiring på skolen.

Se bildet større

Fanebærer Oscar Nikolai Bruneau og andre korpsmedlemmer viste stolte fram nyervervelsen.

KRINGSJÅ: Etter «Ja vi elsker» i skolegården og parademarsj foran slottsbalkongen, tok skolekorpset mange 17. mai-slagere da capo under folketoget fra Rikshospitalet til Kringsjå skole den solrike ettermiddagen.

Tok farvel

Vennetrioen Kristina Bringedahl, Tivil Teigene Måløy og Maria Corsepsius Melen hadde sin siste 17. mai-markering på barneskolen før de blir «ferskiser» på ungdomsskolen fra høsten av.

Se flere bilder fra 17. mai-feiringen på Kringsjå her!

Tivil fikk æren av å holde tale for dagen og forklarte de mange smårollingene hvorfor man feirer 17. mai.

— Det er grunnlovsdagen. Men jeg fortalte også om alle de gode minnene jeg har fra denne skolen. For det er en veldig fin skole, med godt læringsmiljø, forteller den blivende ungdomsskoleeleven.

Stolt fanebærer

Etter at søskenparet Karen (5) og Elliot (6) Bowmer startet dagen grytidlig med tur til Tusenfryd, var energinivået fortsatt på topp da de hamret løs med hammer og spiker i skolegården halv seks på ettermiddagen.

SEND OSS DINE 17. MAI-BILDER!

Med et godt grep og solide remmer fikk Oscar Nikolai Bruneau æren av å bære Kringsjå Skoles Musikkorps' nye stolthet

— korpsfanen. Etter at en hjemmelaget fane, laget av stoff fra en ryggsekk og med sprittusjinskripsjoner, var nyervervelsen et vakkert syn for mange.

Pilkast, sekkeløp, lykkehjul og selvsagt store menger med is og pølser var andre ting mange barn satte pris på denne dagen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse