Ny runde med Norske talenter

Norske talenter 2008, Hanne K. Bogetveit fra audition i Kristiansand Foto: TV2

TV 2 er på jakt etter talenter til en ny sesong med ”Norske talenter”. I Oslo kan man gå på audition 15. november, 30. november, 1.desember og 2. desember.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.10.2008 kl 13:44

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
NYDALEN: - Vi er på jakt etter talenter i alle aldere og genre. Kan du noe spesielt som du synes det norske folk bør få med seg, er det rett og slett bare å skrive inn eller møte til auditions når vi drar ut til Norges tre største byer i høst og på nyåret, sier informasjonsansvarlig for ”Norske talenter" i TV 2, Katrine Wergeland.

"Norske talenter" er programserien der det ikke er noen aldersgrense og heller ingen grense for hva man kan stille opp med av underholdningsinnslag.

Våren 2008 gikk første sesong av konkurransen på TV 2. Vinneren Erlend Bratland fra Haugesund gikk til topps med sangen ”Lost” og tok med seg en pengepremie på 500 000 kroner, samt et stipend på 150 000 kroner.

I år har følgende tre byer blitt plukket ut til å ha auditions. Det starter i Oslo i november og avsluttes i Trondheim i januar 2009. Som vanlig kan folk møte opp og stille seg i kø for åpen audition eller melde seg på via tv2.no. De som melder seg på blir invitert til pre-cast.

- Det er en fordel å melde seg på forhånd, slik man blir invitert. Dermed er man sikret å få være med på audition, sier Katrine Wergeland til Østkantavisa.

Hun vet enda ikke hvor auditionen vil finne sted.

- Mest sannsynelig vil det foregå på vårt studio i Nydalen. Men det er avhengig av hvor mange som melder seg på. Forrgie runde var det mange påmeldte, så vi regner med en vekst i år, fortsetter hun.

Så TV2 vil senere komme med tidspunkt og sted senere.

Oslo pre-cast:15. og 16. nov.

Oslo åpen audition:15. nov.

Oslo hovedaudition:30. nov. 1. des. og 2. des.

Den nye sesongen med "Norske talenter" starter på TV 2 på nyåret.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse