"Nye" Nordre Aker Budstikke

Ny stab: Redaksjonssjef Lise Valbø Rønningen og salgsleder Hanne Bae C. Ottho foran. Bak fra venstre; annonsekonsulent Åsa Iversen og journalist Tone Berild Kristiansen. Bakerst fra venstre; deskleder Helene Ottosen, journalist Kristin haga og journalist Kristine Aakvaag Harnes. Elisabeth Wang

Nå får du Nordre Aker Budstikke i postkassen hver eneste torsdag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.01.2006 kl 12:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Røa: - Redaksjonen er utvidet fra en til fire journalister. Vi skal følge lokalmiljøet og beboerne enda tettere i tiden som kommer, sier redaksjonssjef Lise Valbø Rønningen

Ivar Brynildsen er fremdeles ansvarlig redaktør. Nordre Aker Budstikke vil med utgivelse hver uke komme enda tettere på lokalmiljøet og beboerne. Redaksjonen er allerede godt forankret i bydelen.

- Tone Berild Kristiansen blir selvfølgelig med videre og får nye kolleger i Kristine Aakvaag Harnes og Kristin Haga. Vi vil være nært på folk og nærmiljøet og er derfor glade for at to av journalistene bor i området. Haga bor på Grefsen og Berild Kristiansen på Korsvoll. Dermed er vi godt forankret på begge sider av bydelen, sier Valbø Rønningen. Valbø Rønningen er ny redaksjonssjef i Nordre Aker Budstikke. Hun er nå redaksjonssjef i Ullern Avis Akersposten og kommer til å dele tiden mellom de to avisene. Hun har jobbet i UAA siden 2002 og er lokalkjent i bydelene Vestre Aker og Ullern. Nå gleder hun seg til å bli kjent med bydel Nordre Aker, beboere og lokalpolitikere.

- Vi vil være beboernes talerør og ta opp saker folk er opptatt av. En lokalavis skal være på beboerens side og jobbe sammen med folk for et bedre lokalmiljø. Nordre Aker er en ny og spennende bydel som fortjener en god og hyggelig lokalavis. Jeg har inntrykk av at folk setter pris på avisen og de skal ikke bli skuffet når vi nå øker utgivelsene, sier hun.

Sportsleder er Morten Lyse. Han har nok å gjøre i en aktiv og sportslig bydel. Halvor Brandt er salgssjef, mens Hanne Bae C. Ottho er salgsleder i avisen. Hun er født på Grefsen og godt kjent i bydelen. Også hun deler tiden sin mellom Ullern Avis Akersposten og Nordre Aker Budstikke.

- For våre annonsører vil ukentlig totaldistribusjon av avisen medføre at vi blir den naturlige formidleren av aktuelle og kjøpsutløsende annonser. Vi er avhengig av et nært samarbeid med våre annonsører og tror denne endringen vil gjøre oss mer attraktive, og at kundene får mer uttelling for sine annonsekroner, sier Ottho.

Åsa Iversen er annonsekonsulent og er allerede godt i gang med kunder i bydelen. Helene Ottosen er deskleder og skal sammen med Jorunn Sørlie Larsen lage avisen. Nå håper hele staben at bydelens beboere tipser og bruker lokalavisen for det den er verdt.

- Små og store saker, alt er av interesse for oss, sier redaksjonssjefen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse