Ordføreren vant bilde og inviterte til rådhuset

Fra venstre: Prosjektdeltaker Ståle Sveinungsen, ordfører Marianne Borgen, prosjektleder og direktør i Det norske hageselskap, Tove Berg, og prosjektets representant fra Solvang kolonihage, Jarl Nygaard. FOTO: PRIVAT

Under Solvang-dagene 2. september fikk GRO-prosjektet besøk av ordfører Marianne Borgen. Hun ble begeistret for prosjektet, og inviterte til gjenvisitt i rådhuset.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.10.2017 kl 16:16

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDBERG: Under Solvang-dagene i starten av september arrangerte prosjektdeltaker og bildekunstner, Ståle Sveinungsen, utstilling med egne akvareller.

Fire av dem ble loddet ut og ordføreren vant det ene, som den stolte kunstneren fikk overrekke i rådhuset tirsdag.

Ordføreren var tydelig imponert og glad for bildet, som hun nå skal finne en plass til hjemme. Hun hadde mange spørsmål om prosjektet, og praten gikk livlig rundt bordet.

Benytter hagen

GRO-prosjektet (God helse gjennom grønne opplevelser) er et lavterskeltilbud til mennesker med psykiske utfordringer, og gjennomføres av Det norske hageselskap i samarbeid med Solvang kolonihage og Bydel Nordre Aker, seksjon for psykisk helse.

LES MER OM DET HER: God helse gjennom grønne opplevelser i hagen

Gjennom sesongen har de fem prosjektdeltakerne benyttet hagen på ulike vis. I tillegg til dyrking og stell av urter, grønnsaker, frukt og bær, har hagen vært brukt til rekreasjon og sosialt fellesskap.

Sveinungsen ga ordføreren innblikk i hvordan prosjektet og kolonihagen har gitt glede og inspirasjon til hans kunstnervirksomhet.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse